Tupla+ Katusähly-kiertueen tuplaviikonloppu aloittaa kiertueen vauhdikkaan loppukesän

Tupla+ Katusähly kiertue starttasi Jyväskylästä 12.6. ja jatkuu nyt Seinäjoella ja Pietarsaaressa. Kiertueella pelataan yhteensä 14 osaturnausta ennen Vantaan finaalia.

Tupla+ Katusähly-kiertue rantautuu tänä vuonna 14 eri paikkakunnalle karsimaan finaalipaikoista! Kiertue kestää koko kesän, sillä viimeinen osaturnaus pelataan 28.8. Porvoossa ja finaali 4.9. Vantaalla. Tupla+ Katusählyssä on kuusi eri sarjaa, kun paremmuudesta kamppaillaan naisten ja miesten sarjoissa, firma- ja sekasarjoissa sekä 16-vuotiaissa pojissa ja tytöissä. Kurkkaa kiertuekalenteri ja ilmoittaudu lähimpään osaturnaukseen mukaan!

Kiertue starttasi Jyväskylästä 12.6. aurinkoisissa merkeissä. Killerin piha-alueella kävi tänäkin vuonna kuhina, kun miehet ottivat toisistaan mittaa. Jyväskylässä miteltiin myös lähialueen juniorijoukkueiden katusähly mestaruudesta.

Kiertueen ensimmäisen osakilpailun jälkeen oli pientä taukoa ja nyt lauantaina kiertue jatkuu Seinäjoella! Tupla+ Katusählyä pelataan Ideapark Seinäjoen pihassa aamusta alkaen. Ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 14.7. mennessä, joten ole nopea ja ehdit vielä mukaan. Ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

Viikonlopun aikana Tupla+ Katusählyä pääsee pelaamaan myös Pietarsaaressa. Osaturnausta pelataan idyllisessä puistomaisemassa, joten tilaa tapahtumassa riittää. Ilmoittaudu mukaan täältä ja lunasta paikkasi finaaliin. Torin ja puiston alueella tulee sunnuntaina olemaan melkoinen kuhina, sillä Katusählyn lisäksi toinen kesäkiertueemme SunSäbä starttaa Pietarsaaresta. Tekemistä sunnuntaille siis riittää, joten kerää läheiset mukaasi ja tule nauttimaan tapahtumatunnelmasta!

Jaa artikkeli