TikTokkaajat vastaan Tubettajat – TikTube III 27.4. Loimua Areenalla

Valtakunnan isoimmat somevaikuttajat YouTuben sekä TikTokin puolelta iskevät yhteen 27.4. perinteisessä salibandyottelussaan Hämeenlinnan Loimua Areenalla. Liput otteluun ovat jo myynnissä Tiketissä.

Ottelun tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen, ja kohteena on lasten- ja nuorten urheilun tukeminen sekä vähävaraisten perheiden harrastamisen tukeminen.

Räpfaijan kipparoimassa TikTokin joukkueessa taituroivat muun muassa VilleGalle, Kliffa, Nino Ärling, Arttu Laitinen, Laura Kiuru, Carola Hakola, Katjanen ja maalivahtina Aki Karjalainen.

Mielenkiintoisia pelaajanostoja on Nino Ärling joka kipparoi ensimmäistä TikTube-tapahtuman YouTube-jengiä, tällä kertaa TikTokin joukkueessa. Maalissa on TikTokin seuratuin maalivahti Aki Karjalainen ja kentällä Marika Lehvilä, joka pelaa salibandya muun muassa Filippiinien maajoukkueessa. Sekä tietysti JVG-yhtyeestä tuttu VilleGalle joka lupasi kaivaa vanhan Fatpipensa varastosta tätä ottelua varten!

– Tiktube III Ottelu tullaan näkemään isompana kuin aiemmin, Räpfaija vinkkaa.
– Otteluvoitot ovat nyt 1-1 joten seuraava ratkaisee oikean mestaruuden, niinpä TikTokin joukkueen pelaajat ovatkin valmiina nollaamaan Roni Backin.

– Liput tulevat olemaan loppuunmyydyt, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Lue edellisistä TikTubeista:

2022: Tubettajien ja TikTokkaajien mittelö täytti katsomot Hämeenlinnassa
2023: Yli 20 000 euroa hyväntekeväisyyteen – TikTokkaajat ottivat revanssin Tubettajista

Jaa artikkeli