Tervetuloa MM-kisojen finaaliviikonloppuun - vinkit viikonlopuksi

MM-kisat huipentuvat Hartwall Arenalla pelattavaan Finaaliviikonloppuun, jossa maailmanmestaruus ratkaistaan. Sujuvan ja turvallisen tapahtuman varmistamiseksi,tutustuthan alla oleviin ohjeisiin.

 

Koronapassi

Kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta tarkastetaan koronapassit hallille saavuttaessa. Tarkastamista nopeuttaa, jos sinulla on koronapassi valmiina puhelimen näytöllä sekä henkilöllisyystodistus saatavilla nopeasti. Koronapassin QR-koodien lukeminen on nopeampaa puhelimen ruudulta, mutta tarvittaessa paperinen koronapassi käy todistuksena myös.

Lue myös: Salibandyn MM-kisoissa käytössä koronapassi 

Hallille saapuminen

Hartwall Arenan ovet avataan puolitoista tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa vältät ruuhkat ja jonottamiseen käytettävää aikaa. Hallin käytävillä on monenlaisia toimintapisteitä, joihin voi tutustua ennen pelien alkua.

Kielletyt esineet

Seuraavien esineiden tuominen hallille on kielletty:

  • omat eväät
  • alkoholi / huumausaineet
  • Limu-/vesipullot, termospullot, sporttipullot (Max. 0,5L pullot tyhjänä on ok)
  • Ammattikamerat, äänentallentimet, videokuvauslaitteet, kamerajalustat, selfietikut.
  • Palosuojaamattomat fanilakanat, yli 1,5m tangot, seipäät, teleskooppivavat tms.
  • Ääntävoimistavat esineet. (torvet, pillit, vuvuzuelat, megafonit)
  • Muut toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvat esineet

 

Maskin käyttö

Finaaliviikonlopun tapahtumassa on maskisuositus. Kisoissa työskentelevät käyttävät maskia koko kisojen ajan.  Näiden toimenpiteiden lisäksi katsojia kannustetaan huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, ja käsidesipisteitä on halleilla tarjolla useita sisäänkäyntien ja asiointipisteiden yhteydessä.

 

Lipunmyynti

Lippuja tapahtumaan on saatavilla Ticketmasterista: ticketmaster.fi/wfchelsinki2020 sekä hallien ovilipunmyynnistä tapahtumapäivinä.

Jaa artikkeli