TEHO Sport Suomen Cup – viisi syytä lähteä mukaan

TEHO Sport Suomen Cupiin ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu 14.6. saakka. Tässä syitä, joiden vuoksi kannattaa lähteä mukaan.

1. Pelejä ennen kauden varsinaista alkua ja alueellisuus
Suomen Cup alkaa alueesta riippuen jo 20.-21.8. tai 27.-28.8, kun muut sarjat starttailevat syys-lokakuussa. Cup tuo lisää pelejä kauteen ja antaa osviittaa missä ”formussa” joukkueesi on kesän harjoittelujakson jälkeen. Alkukierrokset pelataan turnausmuotoisena mahdollisimman alueellisesti, joten toiselle puolelle Suomea ei tarvitse matkustaa.

2. Osallistumismaksusta mahdollisuus saada puolet takaisin
Mikäli kävisi niin, että joukkueesi ei pääse jatkoon ensimmäiseltä turnausmuotoiselta kierrokselta, jolle se osallistuu, palautetaan joukkueelle puolet osallistumismaksusta. Turnauskierrosten jälkeen siirrytään yksittäisiin otteluihin.

3. Cupin luonteeseen kuuluu yllätyksellisyys
”Päivän kunnon” osuessa kohdalleen yksittäisessä ottelussa voi ennakkosuosikki olla kaadettavissa. Cupin edetessä oman mausteensa tuo myös otteluparien arvonnat, joissa otteluparit määräytyvät. Vastaan voi tulla rakas vihollinen ja luvassa vaikkapa kiihkeä derby, jossa väännetään paikkakunnan hegemoniasta.

4. Aluefinaalit, pikkufinaali ja palkintorahat
Miesten Cupissa jokaisen neljän Cup-alueen kaksi pisimmälle edennyttä joukkuetta Suomisarjasta ja alemmista sarjoista pelaavat Cupin aluefinaaleissa. Naisten Cupin pikkufinaalissa kohtaavat kaksi pisimmälle edennyttä 1.-4. divisioonajoukkuetta. Miesten aluefinaalien ja naisten pikkufinaalin voittajat palkitaan pokaalin ja mitalien lisäksi 1000 euron rahapalkinnolla.

Valtakunnallisen Cupin mestari kuittaa 10 000 euroa ja kakkonen puolet siitä. Välieriin yltäneetkin saavat tuhat euroa. Palkintorahat ovat samat miehille ja naisille.

5. Kohtaa isompasi
TEHO Sport Suomen Cupissa ovat mukana myös kaikki F-liigajoukkueet (miehet ja naiset) ja lisäksi miesten Divarijoukkueet. Nämä tulevat Cupiin mukaan ylemmillä kierroksilla. Toki aiemmillakin cupkierroksilla eri sarjaportaiden joukkueiden väliset kohtaamiset herättävät kiinnostusta jo etukäteen.

Siispä. Rohkeasti mukaan TEHO Sport Suomen Cupiin! Cupiin voi ilmoittautua tiistaihin 14.6.2022 saakka. Miesten Suomen Cupin osallistumismaksu on 410 euroa ja naisten Suomen Cupin 280 euroa.

Jaa artikkeli