TEHO Sport Suomen Cup etenee kohti huipennusta – menossa F-liigan cup-kierros

Väki vähenee ja pidot paranevat TEHO Sport Suomen Cupissa, kun miesten Cupissa jatkuu tällä viikolla F-liigan cup-kierros. Sen kuusi voittajaa jatkavat taistelua pokaalista muiden jatkossa olevien 20 joukkueen kanssa. Naisten Cupissa on pelattu jo ensimmäinen puolivälierä ja mukana enää seitsemän joukkuetta. Cup huipentuu finaalitapahtumassa 22. – 23. tammikuuta.

F-liigan miesten cup-kierros alkoi Classicin vierasvoitolla EräViikingeistä ja jatkuu tänään Kupittaalla ottelulla TPS–LASB. Sen jälkeen ovat vuorossa perjantain Oilers–Happee ja Nokian KrP–SPV sekä sunnuntaina Westend Indians–Nurmon Jymy ja FBC Turku–OLS.

Jatkoon selviytyvät kuusi F-liigan joukkuetta jatkavat 6. kierroksella taistelua pokaalista kymmenen 5. kierrokselta jatkoon selviytyvän joukkueen kanssa.

Alkukierroksilla menestyneet 13 joukkuetta sekä Inssi-Divarin cupkierroksen seitsemän voittajaa iskevät yhteen 5. kierroksella seuraavilla ottelupareilla, joiden peliajat on määrä ilmoittaa tällä viikolla:

SBT Tornio (M3D PS) – MLT (Suomisarja)
OFBC (M2D PS) – LNM (Inssi-Divari)
Voima (Suomisarja) – PSW (Suomisarja)
KiPa-90 (M4D SK) – SaiPa (Inssi-Divari)
Pirkat (Suomisarja) – O2-Jyväskylä (Inssi-Divari)
SCH (Suomisarja) – Blackbirds (Suomisarja)
RSS Panthers (Suomisarja) – ÅIF (Inssi-Divari)
SB Vantaa (Suomisarja) – M-Team (Inssi-Divari)
FBC Turku Akatemia (M2D LR) – SalBa (Inssi-Divari)
SBS Masku (M3D LR) – Rangers (Inssi-Divari)

Naisten TEHO Sport Suomen Cupissa koettiin jo viime viikonloppuna yksi kohokohdista, kun TPS selviytyi ensimmäisenä neljän parhaan joukkueen kaatamalla kotonaan tuplapanosottelussa PSS:n 6-5. Tulos merkitsi samalla mestarin vaihtumista, kun viime kauden voittajan PSS:n taival päättyi.

Naisten loput kolme puolivälierää pelataan 20. marraskuuta. Ne ovat FBC Loisto–Classic, O2-Jyväskylä–EräViikingit ja Pirkkalan Pirkat–SB-Pro.

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu 22. – 23. tammikuuta finaalitapahtumassa, jossa pelataan naisten ja miesten välierät sekä loppuottelut. Luvassa on iso tapahtuma, ja Yle on mukana kolmivuotisen sopimuksen toisena vuoten. Finaalitapahtuman paikka ja muut yksityiskohdat selviävät myöhemmin.

Lue lisää: Uusi Yle-yhteistyö mullistaa salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin loppuhuipennuksen

Kuvat viime kauden cuphuipennuksesta: Anssi Koskinen ja Hannu Tuominen

Jaa artikkeli