”Tärkeää, että olosuhteet ovat laadukkaita ja vapaassa käytössä” – Näin SunSäbä- ja Katusähly-kiertueet jatkuvat

SunSäbä-kiertue oli viime viikonloppuna Mynämäellä ja Kouvolassa. Ensi viikonloppuna Sunsäbä-kiertue jatkuu Lempäälässä ja Katusähly-kesä huipentuu SM-finaaliturnaukseen.

Mynämäellä järjestettiin ulkonapelaamisen tapahtuma paikallisten Laurin markkinoiden yhteydessä salibandyseura SBS Wirmon toimesta. SunSäbä-alustaa hyödynnettiin niin koululaisryhmien kuin paikallisten salibandypelaajien peleissä ja näytösotteluissa. Ihmisiä kuhisi SunSäbä-alueella läpi päivän Laurin markkinoiden innoittamana ja itse kentän lisäksi MM2020-kisakumppaneiden aktivoivat oheistoimintapisteet olivat markkinaväen kovassa käytössä. 

Kouvolassa järjestettiin todellinen salibandyn tuplatapahtuma, kun samanaikaisesti alueella nähtiin Katusähly-kiertueen viimeinen osaturnaus ja SunSäbä. Tapahtuma järjestettiin sunnuntaina salibandyseura Susien toimesta. Kouvolan turnaus päätti 22-osaturnauksisen kiertuekesän ja viimeiset finaalikutsun SM-loppuotteluun lähtivät jakoon.

 

SunSäbä-kenttiä hyödynnetään paljon myös paikallisten koulujen ja oppilasryhmien tuntialustana. Mynämäen tapahtumassa haastattelussa luokanopettaja Mikko Virtanen ja liikunnanopettaja Maria Kitola-Penttinen. Mikko ja Maria pohtivat haastattelussa kiertueen hyödyntämistä opettajien näkökulmasta, sekä pihapelikulttuurin tilaa Suomessa.

SunSäbä-kiertue jatkuu aina syyskuun alkuun saakka. Tsekkaa koko kesän kiertuekalenteri tästä. Ensi viikonloppuna tapahtumakiertue suuntaa Lempäälään Salibandyliiton ja Classicin järjestämään Game On! –tapahtumaan. Kaksipäiväinen tapahtuma sisältää Katusählyn SM-finaalin lisäksi salibandytoimintaa niin SunSäbä-ulkokentällä kuin Ideapark Lempäälän sisäareenalla. Katso ohjelma tästä.

Katusählyn SM-finaali pelataan lauantaina 17.8. Ideapark Lempäälän pihassa. Katso lisätietoja ja lauantain otteluohjelma täältä.

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

ss.png

Jaa artikkeli