Tampereen ja Lempäälän yhteisjoukkue seutupäättäjien turnauksen voittajiksi

Game On -tapahtuman yhteydessä pelattiin kuntapäättäjien välinen turnaus.

Lempäälän Ideaparkissa vietettiin Game On -tapahtuman yhteydessä liikunnallinen iltapäivä kuntapäättäjien kesken, kun kauppakeskuksessa pelattiin Pirkanmaan  alueen seutupäättäjien välinen turnaus.

Turnaukseen osallistui noin neljäkymmentä kuntapäättäjää Tampereelta, Orivedeltä, Lempäälästä, Kangasalta, Pirkkalasta, Vesilahdelta, Nokialta ja Ylöjärveltä.

Neljäkymmentä kuntaäättäjää kokoontui Ideaparkiin turnaukseen.

– Meillä Pirkanmaalla kunnat tekevät aktiivisesti yhteistyötä, ja olemme saaneet siitä paljon myös kehuja muualta Suomesta. Tämänkaltaiset turnaukset ovat loistava tapa nähdä tuttuja kasvoja myös epävirallisemmissa merkeissä ja saada samalla hyvää treeniä. Hauskaa myös, että laitoimme kuntien kesken yhteisjoukkueet kasalle, joten myös mestaruus tästä turnauksesta jaetaan kuntien kesken. Ulkoalusta on erinomainen pelialusta, ja harmittavasti jouduimme sateen vuoksi tulemaan sisälle, tiivistää Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti.

Lempäälän paidassa pelaava, mutta Tampereen valtuustossa vaikuttava Antti Ivanoff oli tyytyväinen päivän tuloksiin.

– Yksi harmittava tappio, mutta taidettiin voittaa turnaus siitä huolimatta. Meillä tehdään kuntayhteistyötä paljon myös pelikenttien ulkopuolella, joten Lempäälän pelipaidassa pelaaminen sujui mainiosti, kuittaa Ivanoff.

Antti Ivanoff ja Tommi Uitti

Salibandymyönteistä viestiä kuntapäättäjille

Turnauksen aikana päättäjäverkostolle tulivat tutuiksi sekä sisä-että ulkopelialusta. Sade ajoi turnauspelaajat Ideaparkin Sportin kentälle pelaamaan.

– Toisaalta tämä oli hyvä kokemus, sillä nyt osallistujat saivat kokemuksen sekä ulko- että sisäpelaamisesta. Tavoitteenamme on viedä salibandymyönteistä viestiä päättäjille. Parhaiten se onnistuu, kun lajia pääsee itse pelaamaan, kertoo Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen.

Myös useamman maalin turnauksessa tehnyt, Pirkkalan pormestari Marko Jarva, oli tyytyväinen turnauksen antiin.

– Vähän kylmiltään tultiin pelaamaan, mutta onneksi loukkaantumisilta vältyttiin. Hyvä fiilis säilyi pelistä toiseen, ja tämän kaltaiset tapahtumat tiivistävät entisestään alueen kuntien yhteistyötä.

Tutustu salibandyn olosuhdetyöhön
Lue lisää Game On -tapahtumasta

Jaa artikkeli