Eerikkilä

Suomi kohtaa Saksan kuudesti heinäkuussa - kaikki ottelut suorina SalibandyTV:ssä

Salibandyrintamalla tapahtuu kesälläkin. Eerikkilän Urheiluopistolla pelataan kuusi maaottelua, joissa Suomen eri maajoukkueet kohtaavat Saksan eri maajoukkueita.

Maaottelut aloittavat Suomen alle 19-vuotiaat miehet, jotka kohtaavat Saksan alle 23-vuotiaat miehet kahdesti 18. ja 19. päivä heinäkuuta. Pari päivää perään Saksan miehet haastavat kahdesti Suomen alle 23-vuotiaat miehet. Saksa-otteluiden ”suman” päättää Suomen alle 19-vuotiaiden ja Saksan naisten tuplakohtaaminen 25.-26.7.

Kaikki ottelut näytetään suorina SalibandyTV:ssä. Ottelut kuvataan monikameratuotantoina grafiikoiden ja hidastusten kera, selostusta lähetyksissä ei ole. Yksittäisen ottelun hinta on 5,90e.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Aikataulut ja striimitlinkit:

18.7. 16.00 FIN MU19 – GER MU23 – striimi
19.7. 10.00 GER MU23 – FIN MU19 – striimi

21.7. 16.00 GER M – FIN MU23 – striimi
22.7. 16.00 FIN MU23 – GER M – striimi

25.7. 16.00 FIN WU19 – GER W – striimi
26.7. 10.00 GER W – FIN WU19 – striimi

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITETTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

KAUSIKORTIT – Tietyissä sarjoissa (Inssi-Divari & Naisten Divari) sarjan kaikki ottelut voi katsella kausikortin ostamalla. Kausikortin lunastaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun katseluoikeuden ostaminen: valitse joku ko. sarjan ottelu ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Sieltä aukeaa myös kausikortin ostomahdollisuus. Kausikorttia ostaessa tulee valita yksi ko. sarjan joukkueista, jolle haluat rahojen tiliytyvän (joukkue, jota kannatat).

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Lue myös: 5 pointtia SalibandyTV:stä – avauskauden numerot ja kohti tulevaa

Jaa artikkeli