5 pointtia SalibandyTV:stä – avauskauden numerot ja kohti tulevaa

SalibandyTV:n avauskausi alkaa olla paketissa, vaikka kesällä palvelussa näytetäänkin vielä kottikärryllinen maajoukkueiden otteluita Eerikkilästä. Tähän artikkeliin on tiivistetty SalibandyTV:n viisi olennaisinta pointtia juuri nyt.

1. SalibandyTV:n kausi 2022-2023 numeroina
25449 rekisteröityä katselijaa
132 rekisteröityä seuraa
2961 striimattua ottelua
250 maksullista striimiä

2. Muistin virkistyksenä: mikä ihmeen SalibandyTV:?
Salibandyliiton uusi videoalusta, joka lanseerattu syksyllä 2022. Palvelun tavoitteena on keskittää kaikki lajin lähetykset yhteen alustaan (poislukien F-liigaa) – tämä onnistuu mm. siten, että palveluun voi tehdä vapaasti sekä maksullisia että maksuttomia lähetyksiä. Palvelu on myös ennen kaikkea luotu palvelemaan suomalaista salibandyä ja suomalaisia salibandyseuroja – tämä ilmenee siten, että palvelun käyttö on ilmaista ja, että valtaosa tuloista tiliytyy seuroille (eikä esim. ulkomaiselle kaupalliselle toimijalle).

3. Kakkoskaudella kajahtaa
Seurojen ja lajiväen kanssa jatkuvasti käynnissä oleva dialogi viittaa voimakkaasti siihen, että ensi kaudella SalibandyTV kasvaa merkittävästi. Moni vielä palvelun käyttöönottoa harkinnut lähtee mukaan syksyllä. Nyt mukaan lähtö on helpompaakin: palvelu toimii vakaasti ja käyttäjiä on jo paljon.

4. Uudistuksia ennen kesälomia
Tällä hetkellä palveluun rakennetaan käyttöliittymän ja ulkoasun freesausta. Samalla SalibandyTV:n broadcaster-sovelluksiin jumpataan kovasti odotettuja ominaisuuksia: tulostaulua ja pelikelloa. Uudistukset julki vielä ennen kesälomia. Kuvassa kurkistus uuteen ilmeeseen.

5. Tulospalvelu sisäänheittäjänä
Merkittävä SalibandyTV-info ensi kauteen: liiton tulospalvelu Torneopal ”juttelee” heti syksystä SalibandyTV:n kanssa. Rajapinnat yhdistyvät ja Torneopalin ottelulistauksiin ja -sivuille tulee suorat linkit SalibandyTV-lähetyksiin – tämä tuo isosti liikennettä SalibandyTV:seen. Tulospalvelussa kun on 30-50 miljoonaa sivunäyttöä per vuosi.

Jos SalibandyTV:stä tulee mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa, niin laita ihan minkä tahansa kanavan kautta viestiä liiton viestintäpomo Jussi Ojalalalle tai suoraan meiliä osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi. Lupaamme edelleen vastata joka ikiseen yhteydenottoon.

Jussi Ojala
Jussi Ojala
Viestintäjohtaja
Viestinnän kokonaisvastuu, sisällöntuotanto ja sen suunnittelu, mediayhteydet, SalibandyTV.

Jaa artikkeli