Suomi ja Ruotsi Energia Areenalla - tulossa kaikkien aikojen maaottelupäivä

Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruunin vuosi on ollut mukavan kiireinen, ja nytkin kaasu on jo pohjassa kun hänen tiiminsä rakentaa ensi viikon Ruotsi-ottelua. Suomen ja Ruotsin miesten ja naisten maajoukkueet iskevät yhteen perjantaina 8. syyskuuta Energia Areenalla Vantaalla.

– Pelillisestihän lähtökohta on yksiselitteinen ja tyly, Janne Bruun tiivistää.
– Kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat, kaukalossa nähdään tämän lajin maailman parhaat mies- ja naispelaajat eikä sen parempaa salibandya pelata missään.
Naisten maaottelu vihelletään Energia Areenalla käyntiin klo 16, ja klo 19 pääsevät irti viime talven miesten MM-kisojen finalistit.

Suomen miesten ja naisten kokoonpanot

Miesten päävalmentaja Petteri Nykyn haastattelu

Naisten päävalmentaja Lasse Kurrosen haastattelu

Keistä liigatähdistä maan lämärikuninkaat?

Salibandyn maaottelupäivä järjestetään tietenkin aina urheilu edellä, mutta ohjelmaa riittää myös kaukalon ulkopuolella.
– Lähtöasetelmat tapahtumaan ovat mielenkiintoisimmat pitkään aikaan. Samassa yhteydessä järjestetään muun muassa Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kauden avaustilaisuus, ja kaikkien 18 liigaseuran tähtipelaajia on tavattavissa hallissa seurojen omilla standeilla. Erätauoilla katsotaan, ketkä liigatähdistämme laukovat maan kovimmat lämärit, Janne Bruun vinkkaa.
– Tarkoitus on rakentaa tapahtuma niin, että tylsää hetkeä ei tule silloinkaan kun kaukalossa ei pelata. Tapahtuman ääninä ovat legendaarinen Kaj Kunnas sekä Jokereiden KHL-pelitkin kuuluttava Juha Pusila, ja tapahtumatuotannosta vastaa Grassmark, joka hoiti myös Turun helmikuun ja huhtikuun maaottelutuotannot.
Faneilla on tuttuun tapaan mahdollisuus tavata sekä naisten että miesten maajoukkuepelaajia heidän tullessaan tapaamaan yleisöä otteluidensa jälkeen.

Arvaatko viime kauden menestyneimmän salibandyseuran?

Energia Areenalla nähdään myös palkitsemisia.
– Tapahtumassa palkitaan vielä kauden 2016-2017 menestyjiä kuten muun muassa kauden menestynein salibandyseura, jonka monet varmaan pystyvät päättelemäänkin, tapahtumapäällikkö paljastaa.
– Myös Salibandyliiton Legendat-galleria saa maaottelupäivänä täydennystä. Lisäksi samassa yhteydessä julkistetaan Salibandyliiton ja salibandyn uusi visuaalinen ilme.

Tiedossa on loistava koko perheen tapahtuma, ja tässä vinkkinä, että erityisen edullisia seuralippuja on saatavailla vielä torstaihin saakka.

Lue lisää seuralipuista tai klikkaa suoraan ostamaan yksittäiset täältä

Suomi-Ruotsi-maaottelupäivän ohjelma
Päivä: Perjantai 8.9.2017
Paikka: Energia Areena, Vantaa (Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa)

Aikataulu:
klo 15 Ovet auki
klo 16 Naisten Suomi-Ruotsi
klo 19 Miesten Suomi-Ruotsi

Kaksiosaisen tapahtuman toiset maaottelut ovat vuorossa sunnuntaina 10.9.2017 Falunissa.

fin-swe.png

Jaa artikkeli