"Suomalaisfanien paluu O2 Areenalle on loppuvuoden suurimpia urheiluelämyksiä"

Salibandyliitto ja Elämysmatkat ovat paketoineet miesten MM2018-kisoihin Prahaan salibandyfanin unelmareissun.

Suomi pelaa MM2018-kisoissa ”Pohjoismaiden”-alkulohkossa kohdaten Ruotsin heti avausottelussa. Turnaus huipentuu 9. joulukuuta Prahan O2 Areenassa, missä Suomen miehet saavuttivat ensimmäisen MM-kultansa kymmenen vuotta sitten.

Luvassa on ensimmäistä kertaa salibandyn fanikulttuurin historiassa virallinen suomalaisfanikatsomo sekä viralliset pre- ja after game -bileet. Salibandyliitto ja Elämysmatkat järjestävät yhteistyössä myös ainutlaatuisen fanimatkan charter-lennoin.

Puolustavana maailmanmestarina MM-kisoihin lähtevä Suomi on mitä herkullisin asetelma suomalaisfanin näkökulmasta matkata paikan päälle Prahaan.

– Koskaan aiemmin ei suomalaisfaneille ole tarjottu näin kattavia matka- ja palvelupaketteja, kuin nyt tuleviin MM-kisoihin – tarjolla on takuulla jokaiselle jotakin. Virallinen fanikatsomo tuo toivottavasti Suomen joukkueelle lisävoimaa ratkaisupeleissä, joihin faneja viritetään tunnelmaan Suomi-henkisillä etkoilla ja elämykset paketoidaan illan jatkoilla, visioi Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun.

Matkanjärjestäjäkumppanina toimiva Elämysmatkat on kokenut fanielämysten tekijä. Heidän meriittilistan kenties kirkkaimpana tähtenä tuikkivat koripallon legendaariset fanimatkat mm. Montpellieriin ja Bilbaoon.

– Suomalaisfanien paluu O2 Areenalle on loppuvuoden suurimpia urheiluelämyksiä. Odotukset ovat korkealla, sillä Tshekki on kova urheilumaa, Praha upea kisakaupunki ja Suomi lähtee uusimaan maailmanmestaruutta. Elämysmatkojen koko urheilutiimi on innolla mukana rakentamassa fanipalveluita ja -matkoja Salibandyliiton kanssa, avaa Elämysmatkojen toimitusjohtaja Jussi Viskari.

Viralliset fanimatkat ja Suomen fanikatsomon pääsyliput ovat tulleet myyntiin tänään. Prahan MM-kisojen kuluttajalipunmyynti käynnistyy torstaina 15.3., mutta Suomen fanikatsomolippuja myy ainoastaan Elämysmatkat, Suomen Salibandyliiton virallisena yhteistyökumppanina.

Lue lisää Prahan MM-kisojen fanituotteista ja -palveluista: salibandy.fi/praha2018

HUOM! MM2018-kisojen alustava otteluohjelma on julkistettu tänään: katso mikä on Suomen MM-ohjelma.


Jaa artikkeli