MM 2018 - Praha

Prahan MM-kisoissa Prahassa, joulukuussa 2018, Suomi puolustaa maailmanmestaruutta Latvian kisoista 2016. Prahan kisoissa järjestetään myös ennen näkemättömän laaja faniohjelma Prahaan matkaaville suomalaisfaneille.

Viimeksi päivitetty 12.2.2019 13:40

 

Prahan MM-kisoissa Suomi esiintyy puolustavana maailmanmestarina kahdesta näkökulmasta - kaksi vuotta sitten Latviassa juhlittiin kultaa ja Tshekin edelliset MM-kisat vuonna 2008 toivat Suomelle ensimmäisen miesten maailmanmestaruuden.

Kultamitalitaistoa tukevat Prahaan matkaavat suomalaisfanit, joille elämys tulee olemaan ainutlaatuinen - viralliset Alkulämmöt, yli 300-päinen fanikatsomo ja iltaiset jokiristeilyt varmistavat, että fanien kotiintuomisena on muutakin kuin käheä ääni ja punaiset kämmenet.

Asetelmat Prahan kisoille ovat kutkuttavat! Ja mikä parasta, vielä ehtii nopeimmat mukaan!

 

Faniohjelma

Alkulämpö, fanikatsomo ja jokilaivajatkot - ohjelmaa riittää ja Prahaan matkaavat fanit varmasti viihtyvät. Ohjelman isäntinä Mikko Kohonen ja Toni Lötjönen. Viihdemestarin dj JohannesKastaja.

LUE LISÄÄ

LIITY SUOMALAISFANIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN JA SAA TIEDOT PRAHAN TAPAHTUMISTA ENSI TILASSA


Rekisteröidy faniksi

Rekisteröitymällä faniksi saat etuja ja uutisia muita ennen. Rekisteröityneet fanit saavat mm. etuosto-oikeuden MM2020 -kotikisojen pääsylippuihin sekä tarjouksia fanituotteisiin ja maaotteluiden pääsylippuihin.

LUE LISÄÄ

 

Fanimatkat

Viralliset fanimatkat lennetään charter-koneella, joka lähtee Prahaan perjantaiaamuna 7.12. ja palaa Suomeen sunnuntai-iltana 9.12. Matkaisäntinä toimivat kaksinkertainen maailmanmestari Mikko Kohonen sekä salibandyn "Ylijohtava" Toni Lötjönen. Matkoja jäljellä vielä nopeimmille!

LUE LISÄÄ


Kisajoukkue

Mukana on sekä kokemusta, että nuorta nälkää. Mika Kohoselle kisat ovat jo 11., kun taas viisi pelaajaa astelee MM-kisnäyttämölle vasta ensimmäistä kertaa.

LUE LISÄÄ

 

Otteluohjelma

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.