MM 2018 - Praha

Suomen Salibandyliitto ja Elämysmatkat järjestävät Prahan MM-kisoihin viralliset fanimatkat, suomalaisten fanikatsomon sekä ohjelmaa kaikille Prahaan matkaaville suomalaisfaneille.

Viimeksi päivitetty 18.9.2018 10:01

 

Suomen Salibandyliitto ja Elämysmatkat järjestävät Prahan MM-kisojen viralliset Suomi-fanien palvelut. Tarjolla ovat viralliset, täyden palvelun fanimatkapaketit sekä Suomi-fanikatsomon pääsyliput ratkaisupeleihin.

Lisäksi kaikille Prahaan matkaaville suomalaisfaneille järjestetään ensimmäistä kertaa historiassa Prahan kisojen aikana ohjelmaa omissa lokaatioissaan, kuten pre- ja aftergameshow't, joissa luvassa on viihdettä suomalaismakuun - musiikkia, esityksiä ja maajoukkueen pelaaja- ja valmentajavierailuja. Virvoketarjoilua unohtamatta.

Etkojen ja jatkojen ohjelmasta ja lokaatioista pysyy parhaiten perillä liittymällä Prahaan matkaavien Suomi-fanien Facebook-yhteisöön.

Alla kuvaukset fanipalveluista. Fanimatkojen sekä fanikatsomon pääsylippujen tilaukset tehdään Elämysmatkojen myyntisivuston kautta.

SIIRRY MYYNTISIVUSTOLLE

 

Fanipalvelut:

Virallinen kisafanien Facebook-yhteisö

Liity MM-kisafanien viralliseen Facebook-yhteisöön, jossa saat tarjouksia mm. fanituotteista sekä kuulet ensimmäisenä kisojen aikaisesta aikataulusta ja ohjelmasta. LIITY YHTEISÖÖN

 

Viralliset fanimatkapaketit

Viralliset fanimatkat lennetään charter-koneella, joka lähtee Prahaan perjantaiaamuna 7.12. ja palaa Suomeen sunnuntai-iltana 9.12. Matkaisäntinä toimivat kaksinkertainen maailmanmestari Mikko Kohonen sekä salibandyn "Ylijohtava" Toni Lötjönen. Lisäksi luvassa on eksklusiivisia etuja ja palveluita, joita ei muuten ole tarjolla.

Viralliset fanimatkapaketit sisältävät:
- Suorat lennot Salibandyliiton yksityisellä charter-lennolla
- Majoituksen MotelOne-designhotellissa Prahan ydinkeskustassa yhden tai kahden hengen huoneessa
- Lentokenttäkuljetukset Prahassa
- Matkaisäntien Mikko Kohosen ja Toni Lötjösen turnaus- ja otteluennakot
- Fanitapaamiset matkan aikana
- Pääsyliput Suomen fanikatsomoon perjantain puolivälieräotteluihin, lauantain välieriin sekä sunnuntain mitalipeleihin
- Fanipaidan ja kannustustuotteen
- Elämysmatkojen matkanjohtajien palvelut
- Tarjouksia Suomen fanituotteista

Hinnat alk. 890€/hlö.

 

Lennot + lippupaketti 

Varaa paikka charter-lennolle sekä pääsyliput Suomen fanikatsomoon kolmelle viimeiselle turnauspäivälle. Suomen pelatessa kolmena viimeisenä tapahtumapäivänä, näet kolme viimeistä Suomen ottelua.

Paketti sisältää:
- Suorat lennot Salibandyliiton yksityisellä charter-lennolla
- Pääsyliput Suomen fanikatsomoon 7.-9.12. (Suomen puolivälierä, välierät ja mitaliottelut)

Hinta: 495€/hlö

Charter-lentojen aikataulu*:

Helsinki-Praha: Perjantai 7.12.2018 klo 9:00
Praha-Helsinki: Sunnuntai 9.12.2018 klo 22:30

*Aikataulumuutokset mahdollisia

 

Pääsyliput Suomen fanikatsomoon

Suomen maajoukkueen virallinen fanikatsomo sijaitsee O2-areenan alakatsomossa, lohkoissa 107 ja 108. Lippupaketit sisältävät pääsyliput perjantain 7.12. puolivälieräotteluihin, lauantain 8.12. välieräotteluihin sekä sunnuntain 9.12.

Hinta: 111€/hlö

Hinta sisältää pääsyliput kolmelle tapahtumapäivälle sekä toimituskulut Suomeen. Pääsylippuja tarjolla rajoitettu erä.

Pääsylippuapaketteihin on saatu lisätilaus ja loput liput myydään erillisen tilauslomakkeen kautta. Lippupaketteja on tarjolla erittäin rajoitetusti. Tilauksesi vahvistetaan erikseen 48 tunnin sisällä lomakkeen täyttämisestä.

SIIRRY PÄÄSYLIPPUPAKETTIEN TILAUSLOMAKKEESEEN

Katsomokartta:

Price_list_Finland_sectors-1.jpg

 Lataa kartta & hinnasto

 

Fanipalveluiden tilaukset tehdään Elämysmatkojen myyntisivuston kautta, mutta palvelukuvaukset löytyvät myös tältä sivustolta.

SIIRRY MYYNTISIVUSTOLLE

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.