SunSäbä-kiertue tänä kesänä isompana kuin koskaan - Katso kesän tapahtumakalenteri

Kesän 2019 SunSäbä-kiertue starttaa käyntiin toukokuun alussa Vantaalta. Kesän aikana järjestetään yhteensä 16 tapahtumaa ympäri Suomen. SunSäbä on osa virallista MM-kisamatkaa.

SunSäbä on kesäkiertueella esiteltävä konsepti, joka tuo salibandyn ulkoilmaan ja haluaa parantaa kuntien lähiliikuntamahdollisuuksia koko Suomessa. SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla.

SunSäbä pilotoitiin ensimmäistä kertaa viime vuonna 2018. Kesän 2019 SunSäbä-kalenteri on nyt julkaistu! Salibandyn MM-kisat pelataan Helsingissä joulukuussa 2020 ja SunSäbä on osa virallista MM-kisamatkaa.

Katso lisää Salibandyn MM-kotikisoista.

Sunsaba2019_kalenteri_1.jpg

Tulevana kesänä 2019 SunSäbä-kiertue nähdään yhteensä 16 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kesän ensimmäisen tapahtuman järjestää SB Vantaa 10.-11.5. Vantaalla. Toukokuussa järjestetään yhteensä kolme tapahtumaa, joista Vantaan lisäksi SunSäbä nähdään Uudessakaupungissa ja Kauniaisissa.

Kesäkuussa SunSäbä-kiertue nähdään Lahdessa, Porissa, Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Heinäkuussa kiertuekuukauden aloittaa Kajaanin viisipäiväinen ulkonapelaamisen tapahtuma. Heinäkuussa SunSäbä nähdään myös Seinäjoella ja Naantalissa. Elokuussa kiertue suuntaan Mynämäelle, Kouvolaan, Lempäälään ja kuun lopussa Huittisille. SunSäbä-kiertuekesän päättää Janakkalan tapahtuma syyskuun alussa. SunSäbä -tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa.

Lue lisää SunSäbä-konseptista:

Nettisivut

SunSäbä haluaa parantaa kuntien lähiliikunnan mahdollisuuksia

Olympiakomitean erityisasiantuntija: SunSäbä on mahdollisuus pihapelikulttuurin uuteen tulemiseen

SunSäbä-kuvia

SunSäbä-kuvia Suomenlinnan tapahtumasta (Kuvat: Juhani Järvenpää)

Myös katusählyä pelataan tulevana kesänä 2019! Jo perinteikkään Katusähly-kiertueen virallinen tapahtumakalenteri julkaistaan tulevien viikkojen aikana. Lue lisää Katusählystä.

 


Jaa artikkeli