SunSäbä-kiertue 2020 starttaa käyntiin tällä viikolla - Katso kiertuekalenteri

SunSäbä-tapahtumakiertue toteutetaan tänä vuonna seitsemän paikkakunnan voimin. Kiertue starttaa ensi lauantaina Kuopiosta ja päättyy lokakuun lopussa Seinäjoelle. Katso alta kiertuekohtaiset tiedot.

SunSäbä on kesäkiertue, joka vie salibandyn raikkaaseen ulkoilmaan ja haluaa parantaa kuntien lähiliikuntamahdollisuuksia koko Suomessa. SunSäbä on osa virallista MM-kisamatkaa, joka näkyy muun muassa kiertueilmeessä sekä kisakumppaneiden aktiviteettipisteissä. SunSäbä-kiertue järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisen salibandyseuran kanssa. Lue lisää SunSäbä-kiertueesta täältä.

SunSäbä-kiertue järjestetään tänä vuonna seitsemän paikkakunnan mittaisena tapahtumakiertueena. Kiertueen ensimmäinen tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina Kuopiossa ja viimeinen Ideaparkissa, Seinäjoella lokakuun lopussa. Tapahtumat kestävät yhdestä kolmeen päivään ja sisältävät paikkakuntakohtaisesti erilaista ohjelmaa lapsista aikuisiin.

Kauden ensimmäinen tapahtuma järjestetään Kuopiossa tämän viikon lauantaina 8.8. Tapahtuma on salibandyturnaus, jossa pelit pelataan ulkoilmassa kahdella Multisport-alustalla. Tapahtuman järjestämisestä vastaa salibandyseura Welhot. Welhojen seuratyöntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Simo Leppänen kommentoi tapahtumaan seuraavasti:

”Odotellaan kyllä mahtavaa salibandyn täyteistä päivää! Säätiedotuskin lupailee tällä haavaa mahtavaa keliä tapahtumapäivälle. Meidän tapahtuma-alue Bellanrannassa on aivan huikea miljööltään järjestää SunSäbä-tapahtuma. Päävetonaula on 3vs3 sählyturnaus miehille, naisille ja sekajoukkueille.”

SunSäbä-kiertue suuntaa Kuopion jälkeen Jyväskylään. Jyväskylässä salibandyseura O2-Jyväskylä järjestää kauden avaustapahtuman, jossa SunSäbä-peleihin pääsee monipuolisesti mukaan seuran joukkueet. Jyväskylän jälkeen kiertue suuntaa Janakkalaan. Janakkalassa SunSäbä-kentälle pääsevät salibandyseura SC Urbansin toimesta alueen kouluikäiset. Päivät ovat koululaisille ja illat seuran omille joukkueille ja muille ryhmille. SC Urbansin luotsaaman tapahtuman jälkeen SunSäbä-kiertue suuntaa Huittisia kohti, jossa SBS Rupu järjestää kaksipäiväisen salibandy- ja monilajitapahtuman. Luvassa on siis salibandyn lisäksi myös alueen muiden urheiluseurojen toimintaa. Elokuun lopussa Pöytyän Urheilijat järjestävät SunSäbä-tapahtuman Pöytyän uudella, paljon suosiota niittäneellä Multisport -pelialustalla. Luvassa on pelitoimintaa muun muassa kouluikäisille, alueen ryhmille sekä seuran omille pelaajille.

Kauden viimeiset SunSäbä-tapahtumat järjestetään Ideaparkeissa! Ideapark Lempäälä ottaa SunSäbä-tapahtuman haltuun ennenäkemättömänä sisätapahtumana. Kauppakeskuksen valtaa salibandyväki, sillä Ideaparkin etupihalla pelataan samanaikaisesti Katusähly-finaaliturnaus. SunSäbä Ideapark Lempäälä tapahtumasta vastaa salibandyseura Classic.

Lokakuun lopussa Ideapark Seinäjoella järjestetään SPV:n tapahtumapäivä SunSäbä:n merkeissä. SunSäbä-tapahtumatunnelma valtaa Ideaparkin ja luvassa on paljon erilaista salibandytoimintaa ostoksilla kävijoille, SPV:laisille ja muille salibandyfaneille.

Lisätietoja SunSäbä-tapahtumista löytyy nettisivuilta, vastaavalta seuralta tai kiertuevastaavalta. SunSäbä-tapahtumat ovat kaikille avoimia, joten tervetuloa nauttimaan tapahtumatunnelmasta.

Muistathan myös meidän toisen ulkopelikiertueen! Katusähly-kiertue pelataan tänä vuonna kuudella paikkakunnalla ja ilmoittautuminen osaturnauksiin on nyt auki! Ilmoittaudu mukaan ja taistele Suomen mestaruuksista. Tänä kesänä kaikki joukkueet voivat ilmoittautua SM-finaalitapahtumaan (muille kuin osaturnausvoittajille finaaliin osallistumismaksu on 100€.) Lisätietoja täältä.

Jaa artikkeli