Seinäjoen Champions Cupissa tavoitellaan 6000 myydyn lipun rajaa - seuralipuilla katsomoon jälleen erittäin edullisesti

Seinäjoella lokakuussa järjestettävän Champions Cupin lipunmyynti on päässyt hyvään vauhtiin. Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun odottaa lippuliikenteen vilkastuvan loppukesää kohden mennessä.

Liput tapahtumaan myy lippu.fi, jossa on tarjolla koko viikonlopun paketteja sekä päivälippuja jokaiselle päivälle. Lisäksi erikseen on seuralippujen myynti. Huokeimmillaan seurat pääsevät katsomaan esimerkiksi sunnuntain finaaleja kymmenen euron hintaan. Perjantaille liput ovat vain seitsemän euroa kappale.

– Seuralippuja myydään järjestäjämyynnillä aivan kuten moniin muihinkin tapahtumiin viime aikoina. Tällä vaihtoehdolla pyritään palvelemaan isompia ryhmiä ja joukkueita. Minimitilausmäärä on 10 lippua, ja se on kaikista edullisin vaihtoehto. Seuralipuista löytyy myös vaihtoehto lauantain ja sunnuntain yhdistävälle lippupaketille, Bruun muistuttaa.

Salibandyliiton sivuilla on oma alasivustonsa Champions Cupille, josta löytää muun muassa tarkat tiedot lipunmyynnistä. Seuraliput tilataan erillisellä lomakkeella, joka löytyy suoraan tästä. Linkin löytää myös alasivustolta. Tarkkaa päivämäärää seuralippujen tilaamiselle ei ole.

– Ei olla sitä määritelty tarkasti, ja vielä turnausviikollakin niitä todennäköisesti saa, toki rajoitettuja määriä. Paikat ovat Areenan kiinteän katsomonosan puolella keskilohkoissa, eli erittäin hyvillä paikoilla keskellä kenttää.

Bruun odottaa lipunmyynnin vauhdittuvan loppukesää kohden mentäessä, mutta alkukesä on jo ollut positiivinen.

– Pääosa toistaiseksi myydyistä lipuista on ollut seuralippuja, mutta moni ei vielä osta joukkueille, kun tarkkoja ryhmiä ensi kaudelle ei ole vielä tiedossa. Turnauslippuja on mennyt jonkin verran kaikille päiville, ja se on tietysti positiivinen merkki, että huomaa kiinnostusta olevan jokaiselle kolmelle päivälle.

Perjantaina tapahtumassa tulee olemaan paikalla tuhansia Seinäjoen koululaisia, ja kaikkiaan viikonlopun aikana tavoitellaan 6000 myydyn lipun rajaa.

– Sellainen ajatus meillä on, että 2000 lippua myytäisiin per päivä, toki perjantaina voi olla paikalla päivän mittaan jo 4000-5000 koululaista. Areenan kapasiteetti on hieman alle 3000, mutta sitä voidaan tarvittaessa lisätäkin. Selvää on se, että SPV:n menestyksellä on lipunmyynnissäkin merkitystä, Bruun toteaa.

33302942624_22f49433cd_z.jpg

Teksti: Henri Pitkänen
Kuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli