Champions Cup 2017

Viimeksi päivitetty 15.10.2017 13:19

Champions Cup 2017 Seinäjoki Areenalla 6.-8.10.2017


Champions Cup on Euroopan parhaiden salibandyn seurajoukkueiden mestaruusturnaus, joka pelataan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) alaisuudessa.

Vuoden 2017 osalta mestaruusturnauksen järjestelyoikeudet on saanut Suomen Salibandyliitto, joka vastaa tapahtumajärjestelyistä yhdessä Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen Peliveljien kanssa.

Champions Cup järjestetään 6.-8. lokakuuta 2017 Seinäjoki Areenalla.

Champions Cupiin osallistuu yhteensä 12 joukkuetta (kuusi miesten ja kuusi naisten joukkuetta). Kyseessä on kutsuturnaus, johon osallistumisoikeus on salibandyn neljän kärkimaan (Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki) hallitsevilla mestareilla ja viime vuoden EuroFloorball Cupin voittajilla. Järjestäjämaana toimiva Suomi saa lisäksi kaksi lisäpaikkaa.

Suomella on Champions Cupissa neljän joukkueen edustus. Classic Tampereelta on mukana kahdella joukkueella voitettuaan sekä miesten että naisten Superfinaalin huhtikuussa. TPS lunasti naisten sarjan paikkansa Suomen cupin voittajana. Seinäjoen Peliveljet on Suomen toinen edustaja miesten sarjassa.

Sarjojen voittajat palkitaan 10 000 ja toiseksi sijoittuneet 5 000 Sveitsin frangin rahapalkinnoin.

Tapahtuman slogan ”Tehdään se isosti” näkyy vahvasti kentän ulkopuolella. Oheistoimintaan on panostettu hurjasti, ja luvassa on tekemistä kaikille perheen pienimmästä harmaahapsuihin. Nuorimmat seikkailijat pääsevät leikkimään Seinäjoen Ammattikorkeakoulun lapsiparkkiin, jonne pääsevät kaikki 3-7 -vuotiaat untuvikot.

Astetta vanhemmat lapset ja nuoret saavat nauttia laajan aktiviteettialueen monista herkuista. Alueelle on varmistunut jo muun muassa Duudsonit Parkin toimintapiste, keppihevosten tuunausta, ratakelaussimulaattori, FlowParkin kiipeilypiste sekä ulko- ja sisäsählykenttiä. Uusia aktiviteetteja listan jatkoksi varmistuu piakkoin.

Aikuisille tapahtumapaikalta löytyy sekä ravintola että laaja expo-alue. Seinäjoki Areenalta ei tekeminen siis lopu!

Champions Cupin viralliset (englanninkieliset) sivut ovat osoitteessa floorballchampionscup.eu.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.