Salibandyvahinkokaan ei tule kello kaulassa – vakuuta siis itsesi vaivattomasti!

Ota OP Vakuutus Oy:stä salibandyn tarpeisiin räätälöity Sporttiturva!

Salibandy on peli, missä nopeat suunnanmuutokset lisäävät loukkaantumisriskiä. Kontaktiakaan ei tarvita, kun oma paino voi yhdessä jalan hetkellisen epänormaalin asennon kanssa aiheuttaa vaikeankin vamman. Tyypillisin on polven eturistisiteen katkeaminen. Lääketiede kehittyy koko ajan, niin myös eturistisidevammojen hoito. Fysiologisista syistä eturistisidevammasta toipumiseen menee kuitenkin vähintään puoli vuotta – nyt ja myös tulevaisuudessa.

Pienempiäkään vammoja ei ole tietenkään mukava maksella omasta pussista. Suomen suurin finanssiryhmä OP on yksi Suomen Salibandyliiton merkittävimmistä kumppaneista, ja OP Vakuutuksesta saat vaivattomasti itsellesi Sporttiturvan, joka on erityisesti salibandyn tarpeisiin räätälöity määräaikainen vakuutus.
– Sporttiturva on urheilijoille suunnattu urheiluvakuutus, joka kattaa äkillisestä tapahtumasta johtuneita ruumiinvammoja, ei siis pelkästään tapaturman johdosta syntyneitä johtuneita vammoja, kertoo vakuutuspäällikkö Atte Erkamo OP Vakuutus Oy:stä.
– Sporttiturva on Suomen suosituin urheiluvakuutus. Se on yli 80 lajiliiton valinta, ja sitä kautta on vakuutettu yli 400 000 urheilijaa.

Sporttiturva-vakuutuksen voi ostaa lajiliiton oman verkkosivun kautta. Vahingon satuttua voi soittaa Terveysmestari-palveluun, josta ohjataan oikean asiantuntijan luokse hoitoon.
– Lajin luonne tekee salibandysta yhden riskialttiimmista lajeista, korostaa ortopedi Jussi Elo Pohjola Terveys Oy:stä.
– Vakuutus on tärkeä, jotta hyvä hoito saadaan mahdollisimman nopeasti alulle, kun vahinko sattuu, Elo korostaa.

Sekä Salibandyliiton passin että Sporttiturvan voit hankkia osoitteesta
http://salibandy.fi/palvelut/pelipassit/urheiluvakuutus/

Lisätietoa Sporttiturvasta löydät OP:n sivuilta osoitteesta
https://uusi.op.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/henkilovakuutus/sporttiturva

Valokuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli