Kuvituskuva palvelukuvaus

Salibandyliiton "tulospalvelu 2.0" julkaistu – näin palvelua on muokattu

Salibandyliiton verkkosivusto ja tulospalvelu uudistuivat loppukesästä. Nyt kovasti odotettu jatkokehitysversio on vihdoin saatu julki.

Salibandyliiton uudistetussa tulospalvelussa on ollut valitettavan paljon haasteita syksyn aikana. Ongelmia on ollut muun muassa toimintavarmuuden ja käyttöliittymän kömpelyyden suhteen. Tarkemmin tilannetta avattiin lokakuun alussa julkaistussa uutisessa.

Nyt keskiviikkona julkaistussa jatkokehitysversiossa muun muassa seuraavia asioita on muokattu:

  •  Tulospalvelun toimintavarmuutta on parannettu optimoimalla koodia ja palvelimia.
  • Käyttöliittymä ja ulkoasu on uusittu saadun palautteen perusteella. Huomiota on kiinnitetty erityisesti mobiililaitteiden käytettävyyteen.
  • Tulospalvelu tunnistaa jatkossa paremmin otteluiden tilanteet. Käyttäjä esim. pääsee suoraan live-näkymään mikäli ottelu on jo käynnissä.
  • Otteluohjelmat voi jatkossa ladata ”vie kalenteriin” -toiminnolla. Otteluohjelmien näkymää on parannettu myös muilla tavoin.
  • Lisäksi esittelemme palautteiden perusteella ehdottomasti kysytyimmän uuden toiminnon: Salibandyliiton päivän pelit. Näkymää pääsee jatkossa selailemaan tulospalvelun etusivulla, eteen ja taakse.
Tulospalvelu 2.0
Yllä listattujen asioiden lisäksi "tulospalvelu 2.0" sisältää ison määrän pienempiä parannuksia ja viilauksia niin konehuoneen puolelle kuin julkiseen näkymään. Kuvassa näkyy uusittu päivän ottelut -näkymä, johon saa lisättyä myös omia suosikkisarjoja.

”Tulospalvelu 2.0:ssa” moni asia on siis pyritty toteuttamaan paremmin kuin edellisessä versiossa. Tulospalvelun kehitystyö kuitenkin jatkuu tämänkin julkaisun jälkeen ja seuraavan version työstö alkaa välittömästi.

Salibandyliitto ottaa edelleen avosylin vastaan kaikki ruusut ja risut sekä kehitysideat tulospalvelusta. Niitä voi lähettää esimerkiksi osoitteeseen viestinta@salibandy.fi tai vaikka minkä tahansa Salibandyliiton some-kanavan kautta.

Jaa artikkeli