Salibandyliiton puheenjohtaja eroaa – näin seuraajan valintaprosessi etenee

Risto Kauppinen on päättänyt jättäytyä sivuun Salibandyliiton puheenjohtajan tehtävästä kesken hallituskauden. Hän luopuu tehtävästä huhtikuun 2022 valtuuston kokouksessa.

Tausta: Risto Kauppinen jättää Salibandyliiton puheenjohtajan tehtävän –  ”Haluan fokusoida aikani ja energiani nykyiseen palkkatyöhöni jääkiekon parissa”

Suomen Salibandyliitto ry:n toimintasäännöissä (11§) määritellään eroavasta hallituksen jäsenestä seuraavasti:

Mikäli hallituksen jäsen eroaa tai hallituksen jäsenen toimikausi muuten jää kesken voi valtuusto valita tälle henkilölle seuraajan kesken jääneen toimikauden loppuun. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt.

Valtuusto on liittokokousten välissä lajin ylintä valtaa käyttävä toimielin. Valtuusto kokoontuu kerran vuodessa. Seuraava valtuuston kokous järjestetään Vantaalla lauantaina 23. huhtikuuta 2022. Valtuuston jäsenet voivat osallistua kokoukseen paikan päällä tai etänä.

Salibandyliiton istuva hallitus on tehnyt valtuustolle esityksen, jossa se ehdottaa varapuheenjohtaja Kaarina Vuoren hoitavan puheenjohtajapestin hallituskauden loppuun. Kolmivuotinen kausi päättyy joulukuussa 2023.

Jaa artikkeli