SalBa ja Soittorasia voitokkaina jatkoaikatrillereissä! - katso maalit

Divarikarsinnan ensimmäiset ottelut molemmissa ottelupareissa ratkesivat jatkoajalla kotijoukkueille. Illan maalit voi katsoa koosteina jäljempänä.

Raumalla ratkaisu SalBan ja Blue Foxin välisessä väännössä siirtyi jatkoerään, kun kotijoukkue teki ensin hurjan nousun viiden maalin takaa 8-8-tilanteeseen Jani Lehtoniemen viimeisen minuutin osumalla. Sama mies oli asialla raumalaisille 9-8 voiton sinetöineessä maalissa, kun jatkoaikaa oli kulunut reilut seitsemän minuuttia.
Ottelutilastot

Soittorasian ja FoSun otatuksessa samanlaisia maalitalkoita ei nähty, mutta päädyttiin myös jatkoajalle. Varsinaisella peliajalla FoSu käänsi kahden maalin tappioaseman johdokseen kolmannen erän ensi minuutilla, mutta ”Rasian” Tomi Nieminen tasoitti 3-3:een ajassa 51.57. Jatkoaikaa ehti kulua nelisen minuuttia, kun vieraiden Jesse Aaltonen komennettiin jäähylle mailaan lyönnistä. Ylivoimaa ehti kulua vain kolmetoista sekuntia, kun Janne Toivanen latasi pallon verkkoon.
Ottelutilastot

Divarinousuun vaaditaan kaksi voittoa, joten viikon päästä lauantaina sarjat ovat katkolla SalBalle ja Soittorasialle. Mikäli kolmannet ottelut tarvitaan, ne ovat vuorossa sunnuntaina 18.4.

Katso maalikoosteet Divarikarsinnan 1. otteluista

Seuraavat ottelut
SalBa (Rauma) – Blue Fox (Uusikaarlepyy)
La 17.4. klo 16 Blue Fox – SalBa, Tähtihalli
Su 18.4. klo 17 SalBa – Blue Fox, Rauman kauppaoppilaitos (tarvittaessa)

Soittorasia (Tampere) – FoSu (Forssa)
La 17.4. klo 15 FoSu – Soittorasia, Jokioisten Leipä Areena
Su 18.4. klo 15 Soittorasia – FoSu, Tamppi Areena (tarvittaessa)

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli