Saksan U23 sinnitteli nyt liki 50 minuuttia – Suomen U19 lopulta 8–4-voittoon

Suomen U19-miesten ja Saksan U23-ryhmän toisesta kohtaamisesta tuli eilistä selvästi tiukempi ennen kuin Suomi nousi kolmannessa erässä 8–4-voittoon.

Vielä kolmannen erän alussa saksalaiset karkasivat kolmannen kerran johtoon ja tasoittivat sen puolivälissä lukemiksi 4-4. Sitten Aaro Kokko, Suomen parhaana palkittu Aatu Knuuti, Leo Tiittala ja Ville Heiska viimein laukoivat Suomen karkuteille.

Suomen ja Saksan salibandymaaottelut Eerikkilässä jatkuvat viikonloppuna, jolloin vuorossa ovat Suomen U23-joukkueen ja Saksan miesten kaksi kohtaamista. Kaikki ottelut nähdään suorina SalibandyTV:ssä.

Lue:  Suomi kohtaa Saksan kuudesti heinäkuussa – kaikki ottelut suorina SalibandyTV:ssä

Saksa U23–Suomi U19 4-8 (1-0, 1-2, 2-6)

1. erä: 12.37 Felix Bauer Luca-Leon Beyrich) 1-0,
2. erä: 20.22 Joni Hiltunen (Aatu Knuuti) 1-1, 24.15 Luis Ruger 2-1, 30.31 Samuli Leppäniemi (Joona Peltola) 2-2.
3. erä: 42.36 Maximilian Spohle (Ferdinand Ondruschka) 3-2 yv, 43.38 Knuuti (Roope Herpola) 3-3, 46.14 Hiltunen (Juho Ålander) 3-4, 47.14 Ruger (Spohle) 4-4, 47.19 Aaro Kokko (Knuuti) 4-5, 49.47 Knuuti (Ville Heiska) 4-6 yv, 52.19 Leo Tiittala (Ville Havana) 4-7, 57.14 Heiska (Hiltunen) 4-8 yv.