Rocksalibandyn SM isketään lauantaina Lempäälässä

Perinteiset Rocksalibandyn SM-kisat järjestetään Ideaparkin Bläk Boksissa lauantaina 27.1.2024 klo 9 alkaen. Kyseessä on musiikki-, media- ja viihdealan aktiiveille ja niillä työskenteleville tarkoitettu tapahtuma, jossa pelataan virallisesta Rock SM-tittelistä.

Rocksalibandyn SM-tittelistä on pelattu jo kaksi vuosikymmentä.

Lue: Rocksalibandyn synty ja historiaa

Rocksalibandyn SM -alkusarjat pelataan tänä vuonna neljässä neljän joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat jatkavat välieriin. Välierien voittajat finaaliin ja häviäjät pronssiotteluun. Alkusarjoissa peliaika on 2×15 min suoraa aikaa. Pudotuspeleissä 2×15 min, kolme viimeistä minuuttia tehokasta peliaikaa.

Lue myös: 2023: Rock ’n’ Roll – Rocksalibandyn 20-vuotisjuhlaturnaus pelattiin viikonloppuna Oulussa

Kenttäpelaajina täytyy olla koko ajan vähintään kahta eri sukupuolta olevia pelaajia, myös ali- tai ylivoimatilanteissa. Jos maalivahti on naispuolinen, täytyy kentällä olla myös toinen naispuolinen pelaaja. Miehillä ylin sarjarajoitus on 3. divisioona ja naisilla Divari. Korkeammalla pelanneilla täytyy olla aktiivisesta peliurasta aikaa vähintään viisi (5) vuotta ja niin sanottu rockyhteys perusteltavissa.

Joukkueiden kokoonpanot, tulospalvelu ja info

Otteluita pelataan kahdella kentällä klo 9-18, ja katsomoon on vapaa pääsy.

Turnauksen järjestää tamperelainen Dog’s Ball.

Palkintojenjako tapahtuu Tampereen Tullikamarin Klubilla klo 21 alkaen. Tämän jälkeen taitojaan muuallakin kuin kentällä esittelevät Paha Lampi (21.30) ja Vansidian (22.30). Ilta Klubilla jatkuu rytmikkään tanssimusiikin merkeissä, jonne pelaajat voivat jäädä vetristelemään lihaksiaan. Elävän musiikin nälkäisten kannattaa siirtyä rivakasti kohti vieressä olevaa Dog’s Homea, jossa jyrää maanmainio Rückwater klo 23.15 alkaen!

Jaa artikkeli