Rock 'n' Roll - Rocksalibandyn 20-vuotisjuhlaturnaus pelattiin viikonloppuna Oulussa

Rocksalibandy on erityisesti viihdetaiteilijoiden suosima tapahtuma, joka järjestettiin 20. kerran viime lauantaina 21.1.2023 Oulun Nallisport -Areenalla.

Rocksalibandy SM-turnaus juhlii 20 vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin vuonna 2003 Turussa ja mukana oli kahdeksan joukkuetta. Tapahtumaperinne jäi elämään ja viihdealan ihmisille suunnattu urheilutapahtuma on saanut vuosien aikana lämpimän vastaanoton. 

-Juhlavuoden turnaukseen osallistui joukkueita ympäri Suomen ja taso on noussut valtavasti vuosien varrella. Tänäkin vuonna, ottelut olivat tosi tiukkoja ja välierät sekä finaali ratkaistiin vasta rangaistuslaukauksilla, kertoo tapahtumavastaava Eeva Welling tämän vuoden turnauksesta. 

Tapahtuma innostaa tuttuja joukkueita vuodesta toiseen, mutta pelikentille löytää myös ensikertalaisia. Tänä vuonna uutena joukkueena mukana oli Kaaoszine ja comebackin tehnyt Pasilan Kalteva, jonka riveissä myös muun muassa pianisti Lenni-Kalle Taipale sekä radiojuontajana Tuukka Ritokoski viilettivät.

Turnauksen SM-voittoon itsensä pelasi helsinkiläinen Jepukka (kuvassa), joka voitti finaaliottelun YLivoimaa vastaan rangaistuslaukauksilla lukemin 2-1. Olvi palkitsi turnauksen All Stars -pelaajat tuotepalkinnoin. Katso päivän ottelutulokset täältä. SM-turnauspäivän kruunasi palkintojen jakotilaisuus ja perinteiset iltajuhlat. Tunnelma oli katossa ja innokkaita musiikkiesiintyjiä riitti läpi illan.

Yhteistyökumppani Olvi palkitsi turnauksen All Stars pelaajat
Yhteistyökumppani Olvi palkitsi turnauksen All Stars pelaajat

Kuuntele myös Nostalgia-paloja podcast: 

37. jakso – Rocksalibandyn synty & historiaa

Ja lue blogipostaus:

Rocksalibandyn synty

Eeva Welling
Seuratoimintapäällikkö, etelä
Aikuisten harrastaminen, erityisryhmät, tapahtumat. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.

Jaa artikkeli