Pelipasseja joka lähtöön – muista lunastaa omasi ennen pelien alkua

Pelipasseja kaudelle 2022-23 on voinut lunastaa 1.8. alkaen. Pelipassi tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä sarjapeliä.

Pelipassi hankitaan tuttuun tapaan Olympiakomitean Suomisport-järjestelmän kautta, ja se astuu voimaan, kun maksu on kirjautunut järjestelmään. Pelipasseja on tarjolla palloa niin kilpa- kuin harrastemielessäkin kesyttäville. Tutustu vaihtoehtoihin hintoineen jäljempänä.

Pelipassien hinnat pysyvät ennallaan viime kauden jäljiltä. Ainoa muutos pelipassiluokkien ja hintojen osalta kohdistuu nuorimpien lasten pelipasseihin, joihin on toivottu selkeytystä seurojen ja lasten vanhempien puolelta.

Toinen muutos koskee pelipassien korottamista: aikaisemmin harrastepelipasseja ei voinut korottaa kilpailupelipasseihin, mutta kaudesta 2022–23 alkaen voi, aina aikuisten harrastepelipassista pääsarjan pelipassiin saakka. Suomisport antaa automaattisesti tarjolle syntymävuoden mukaiset korotusvaihtoehdot. Pelipassia ei kuitenkaan voi muuttaa korkeammasta luokasta alempaan.

Kaikkia Salibandyliiton pelipasseja voi ostaa joko kattavalla Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvalla tai ilman sitä. Pääsarjapelaajilla ja junioreilla vakuutus on pakollinen. Mikäli sinulla on oma salibandyn tasosi kattava vakuutus, voit myös käyttää sitä. Suosittelemme aina pelipassin yhteyteen Pohjola Vakuutuksen lajiin räätälöityä Sporttiturvaa. Sporttiturva urheiluvakuutus ostetaan Suomisportin kautta ja vakuutus on voimassa ostohetkestä 31.7.2023 saakka. Sporttiturva urheiluvakuutus tulee voimaan 1.8. alkaen, kun maksu on suoritettu viimeistään 31.8.2022.

Sporttiturva urheiluvakuutuksen hintaan tulee muutoksia seuraavien pelipassiluokkien kohdalle: Erotuomarin pelipassi, Aikuisten harrastepelipassi, Nuorten pelipassi, Seniorisarjan pelipassi, Aikuisten pelipassi ja Pääsarjan pelipassi. Uutena luokkana lanseerataan Säbäkipinäpelipassi, johon liittyvä Sporttiturva urheiluvakuutus maksaa 9 €. Muuttuneet hinnat näet Pelipassitaulukossa (ks. liite alla) punaisella merkittyinä.

Millaisen Pelipassin tarvitsen? Katso vaihtoehdot ja Sporttiturva hintoineen täältä.

Lisätietoa on tarjolla Pelipassien omalla infosivulla. Suosittelemme tutustumaan materiaaliin ennen Pelipassin lunastamista. Sivulta löytyy myös vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sarjan sivulta voi myös tarkistaa, millä pelipassilla kyseistä sarjaa saa pelata.

Pelipassin voi hankkia Suomisport-palvelussa täällä.

Lue myös: Pelipassien hinnat ennallaan – uutuuksina Säbäkipinäpelipassi ja Kesäkauden pelipassi

Pelipassiasioissa palvelee myös

Salibandyliiton asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu ma-ti/to-pe klo 10-12 ja klo 13-15. Keskiviikkoisin ja vk 26-30 ei puhelinpalvelua. Sähköpostitse palvelemme ma-pe, myös vk 26-30. Huom: SalibandyTV tuki: salibandytv@salibandy.fi

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli