Pelille! - Matalan kynnyksen pelitapahtumia kevätkaudella Etelä-Suomessa

Kevätkauden aikana Etelä-Suomen alueella järjestetään matalan kynnyksen Pelille! -tapahtumia, joihin jokainen pääsee helposti mukaan.

Tarjolla ovat Minitiimien pelit ja Pop up -pelit. Kolmantena tulossa hiukan tuonnempana on Kuntosähly.

– Näihin pelitapahtumiin joukkueen voi kasata vapaasti. Vaikkapa eri seuroista, kavereista tai työporukasta. Ainoa vaatimus pelaajille on Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassi, joka maksaa 5 euroa. Myös mikä tahansa Salibandyliiton voimassa oleva pelipassi käy näihin peleihin, kertoo Etelä-Suomen seuratoimintapäällikkö Eeva Welling ja jatkaa:

– Pelille! -tapahtumat ovat edullista matalan kynnyksen toimintaa, joissa ei ole toimitsijoita ja pelit tuomitaan yhdellä tuomarilla. Tuomari käyttää kelloa, kirjaa maalit, syötöt ja jäähyt ylös. Salibandyliitto päivittää tulokset jälkikäteen Torneopal-järjestelmään.

Pelille! -tapahtumat järjestetään yhteistyössä Etelä-Suomen halliyrittäjien kanssa. Maaliskuun tapahtumat järjestetään Arena Centerin toimipisteissä ja Campo Centerissä.

– Toiminta on pilotointivaiheessa, joten otamme mielellämme palautetta vastaan, Eeva Welling vinkkaa.

Ja vielä.

Kiinnostaisiko toiminta, mutta ei ole sopivaa joukkuetta tai tarvitsisitte lisäpelaajia? Pelille-toimintaa tukemaan on perustettu WhatsApp-ryhmä (Salibandy Pelille! -ryhmä/yhteisö). Ryhmässä tiedotetaan uusista pelipäivistä ja siellä on eri kategorioihin pelaajapörssi-ryhmät.

Pelimuodoista lyhyesti

Minitiimien pelitapahtumissa joukkue pelaa kolme 15 minuutin peliä (1×15 min.) isolla kentällä (5 vs 5 + mv) ja koko tapahtuman kesto on maksimissaan 2 tuntia. Joukkueen suosituskoko 6-10 pelaajaa ja maalivahti. Näitä on tarjolla arki-iltaisin, erityisesti perjantaisin. Tasosarjat miehille ja naisille ja myös sekasarja.

Pop up
-peleissä neljä joukkuetta pelaa toisiaan vastaan neljän tunnin aikana. Pelimuotona on 5 vs 5 ja maalivahdit, peliaika 2 x 15 min ja jokainen joukkue pelaa kolme peliä. Joukkueen suosituskoko 9-13 pelaajaa ja maalivahti. Pop up -pelitapahtumia pelataan viikonloppuisin ja niissä pääsee nauttimaan turnausfiiliksestä.

Kuntosählytoiminta ei ole vielä käynnissä, mutta alkaa loppukeväästä. Informoimme sen aloituksesta tällä sivulla ja WhatsAppin Pelille-yhteisössä (kts. yllä).

Aikataulut ja pelimuotojen tarkemmat tiedot löytyvät osoitteessa:

Lisätietoja

Eeva Welling
Seuratoimintapäällikkö, etelä
Aikuisten harrastaminen, erityisryhmät, tapahtumat. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.

Jaa artikkeli