Onko sinulla kaveriporukka? Näin helppoa on tulla mukaan Salibandyliiton sarjatoimintaan

Kilpailutoiminta on Salibandyliiton kivijalka, mikä toimii avaimet käteen -periaatteella. Osallistuminen ja pelaaminen on helppoa seuroille ja pelaajille.

Onko sinulla porukka jo valmiina? Pohditko joukkueen perustamista? Kiinnostaisiko lähteä mukaan Salibandyliiton alaiseen sarjatoimintaan? Jos vastasit kyllä, niin vielä ehtii. Miesten 5.–6. divisioonien ja naisten 3.–4. divisioonien ilmoittautumiset päättyvät touko-kesäkuussa.

Salibandyliiton alaisiin sarjoihin osallistumisen edellytyksenä on jäsenyys Salibandyliitossa. Jäsenyyttä voi hakea vain rekisteröity yhdistys. Halutessasi mukaan sarjatoimintaan, toimi näin:

1. Uuden seuran (yhdistyksen) perustaminen tapahtuu Patentti- ja Rekisterihallituksen (PRH) kautta. PRH:n Yhdistysrekisteri myös neuvoo ja opastaa yhdistyksen perustamisessa.  Lataa salibandyynkin soveltuvat yhdistyksen mallisäännöt Suomen Olympiakomitean sivuilta.

2. Kun seura on perustettu, täytä Salibandyliiton jäsenhakemus tältä sivulta. Huomioi käsittelyajat, eli varaa prosessiin hyvin aikaa.

3. Kun seura on hyväksytty Salibandyliiton jäseneksi, seuralle toimitetaan tunnukset sähköisiin järjestelmiin. Näillä tunnuksilla seura voi ilmoittaa joukkueitaan sarjatoimintaan. Muista, että sarjailmoittautuminen on tehtävä joka vuosi!

Uusia joukkueita otetaan vastaan kaikkiin juniori-ikäluokkiin ja aikuisten alimmille sarjatasoille. Aikuisten sarjojen osalta sarjatasoa, mihin ilmoittaudutaan, kannattaa kysyä oman alueen aluevastaavalta.

Jos et viikon kuluessa Salibandyliiton jäsenhakemuksen jättämistä ole saanut sähköisen järjestelmän tunnuksia, ota yhteyttä Salibandyliiton asiakaspalveluun, asiakaspalvelu(at)salibandy.fi / puh. 0400-529017.

Liiton varsinaisia jäseniä ovat liiton hallituksen hyväksymät salibandya ja sählyä harrastavat rekisteröidyt yhdistykset sekä näiden muodostamat rekisteröidyt piiri- ja aluejärjestöt. Liiton jäsenten on sitouduttava noudattamaan liiton sääntöjä ja myös niiden yhteisöjen sääntöjä, joiden jäsen liitto on.

Lisätietoa ja linkkejä:

Salibandyliiton jäsenhakemus.

Salibandyliiton sarjamaksut ja ilmoittautuminen.

Palvelukuvaus: Kilpailutoiminta tarjoaa avaimet käteen.

Jaa artikkeli