"On tärkeää, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi"- Elina Anttonen on häirintäyhdyshenkilö U19 MM-kisoissa

U19 MM-kisat pelataan Lahdessa 8.-12. toukokuuta. Ottelut ovat nyt välierävaiheessa ja Suomi kohtaa tänään Tshekin klo 16:00. Pelien lisäksi tapahtuma tarjoaa paljon muuta aktiviteettiä kaiken ikäisille. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita ja kisoissa on häirintäyhdyshenkilö. 

Elina Anttonen toimii U19 MM-kisojen häirintäyhdyshenkilönä. Häirintäyhdyshenkilö auttaa tilanteissa, kun joku kokee kohtaavansa syrjintää, kiusaamista, häirintää tai muuta epämieluista käytöstä. Asioita ratkotaan yhdessä ja häirintäyhdyshenkilö on kaikkia kisavieraita ja -henkilöstöä varten.

-Toivotaan, että jokainen kisoihin tuleva pysähtyy miettimään omaa käytöstä siitä näkökulmasta, että se on arvostavaa ja mukavaa muita kohtaan. On tärkeää, että jokainen voi tuntea olonsa ja tilan turvalliseksi, summaa häirintäyhdyshenkilö Elina.

U19 MM-kisat ovat täydessä vauhdissa. Viikonlopun ohjelmassa on ratkaisuotteluita, 3v3 MM-kisat, arpajaiset ja 6000 salibandypallon laskeminen mäkihyppytornista (sunnuntaina 12.5. klo 15:00), SäbäkipinäSirkus, seminaareja ja Euroviisuilta. Lue lisää täältä. 

Välierä: Tshekki – Suomi klo 16:00 – YLE Areena.

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Kuva: Hanhisuanto Markus

Jaa artikkeli