"Näyttää, että kaikilla on hauskaa" - SunSäbä Huittisissa

SunSäbä-tapahtumakiertue oli Huittisissa SBS Rupun toimesta 30.-31.8. Ulkona pelaamiseen pääsivät tutustumaan koulu- ja seuraryhmät sekä ammattipelaajat.

SunSäbä-tapahtumakiertue on kiertänyt ympäri Suomen läpi kesän. Tapahtumakiertue pitää sisällään yhteensä 16 tapahtumaa, joista ensimmäinen järjestettiin toukokuun alussa. Kesän viimeiset tapahtumat järjestetään ensi viikolla keskiviikkona 4.9. Turengissa ja perjantaina Tervakoskella. Lue lisää tapahtumaohjelmista. 

Huittisten SunSäbä-tapahtuman järjestämisestä vastasi paikallinen salibandyseura SBS Rupu. Tapahtuma sijoittui Huittisten liikuntahallin pihaan 30.-31.8. Perjantaina ulkonapelaamista testasi koululaisryhmät ja seuran joukkueet. Lauantaina tapahtumassa järjestettiin pelaamisen lisäksi muun muassa aktiviteettipisteitä, maajoukkue- ja liigapelaajavierailuja ja näytösotteluita. Kaksi salibandyn täyteistä päivää tarjosi tekemistä lapsista aikuisiin ja harrastepelaajista ja ammattilaisiin. 

Huittisten nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki oli mukana SunSäbä-tapahtumassa. 

-Tunnelma on leppoinen, ei liian kilpailullinen ja näyttää, että kaikilla on hauskaa. Hyvää liikuntaan aktivoivaa toimintaa, kommentoi Munkki päivän tapahtumatunnelmaa. 

Munkki tarkasteli SunSäbä-tapahtumissa käyettävää Multisport-alustaa ja kommentoi sen mahdollisuuksia,

-Vahvuus on se, että pelaaminen onnistuisi sisätilojen lisäksi raikkaassa ulkoilmassa. Eri urheilulajien ja seurojen lisäksi koulut pystyisivät hyödyntämään ulkokenttää. 

Tapahtumassa vieraili myös liiga- ja maajoukkuekentiltä tuttuja pelaajia, kun muun muassa Sanni Nieminen, Miko Kailiala, Lauri Stenfors, Mikko Leikkanen ja Eetu Sikkinen osallistuivat näytöspeleihin ja oheisaktiviteetteihin. Naisten ja miesten Salibandyliigat alkavat syyskuun lopussa 21.9. Salibandyliigan huippumatsi Classic – TPS pelataan Huittisten Tahto Areenalla lauantaina 26.10.2019. klo 17:00. Lue lisää SBS Rupun nettisivuilta. 

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

 

ss.png

Jaa artikkeli