Naisten Divarin 2024-2025 otteluohjelma on valmis

Naisten Divarin otteluohjelma on vahvistettu. Sarja alkaa 21. syyskuuta viidellä ottelulla, ja runkosarjan päätöskierros pelataan 15. maaliskuuta.

Avauskierros pelataan vahvasti paikallispelihengessä, ja sen ottelut ovat Blue Fox–SB Nivala, Pirkat–Häme Stars, Northern Stars–Jokerit, FB Factor–HaHe ja SalBa–SBS Wirmo.

Naisten Divari 2024-2025 tulospalvelussa

Kaikki naisten Divarin ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:n kautta. SalibandyTV on Salibandyliiton videoalusta, joka lanseerattiin syksyllä 2022. SalibandyTV kokoaa kaikki lajin lähetykset yhteen alustaan. Seurat tuottavat lähetykset SalibandyTV:seen, näin myös naisten Divarissa.

Näin pelataan

Naisten Divari pelataan kaudella 2024-25 valtakunnallisena ja yksilohkoisena sarjana, jossa on mukana 10 joukkuetta. Yksittäisinä otteluina pelattavassa runkosarjassa kukin joukkue pelaa 18 ottelua.

Runkosarjan jälkeen joukkueet sijoilta 1.-6. jatkavat F-liigakarsintoihin. F-liigakarsinnassa pelataan kaksivaiheiset pudotuspelit paras viidestä järjestelmällä ja karsinnan 2. vaiheen voittajat (kaksi joukkuetta) pelaavat F-liigassa kaudella 2025-26.

Runkosarjan 7.–8. sijoittuneet joukkueet jatkavat Divarikarsintojen 1. vaiheeseen ja 9.–10. sijoittuneet joukkueet karsivat suorasta putoamisesta Suomisarjaan. Divarikarsinnan 2. vaiheeseen osallistuvat Divarikarsinnan 1. vaiheen hävinnyt joukkue, putoamiskarsinnan voittanut joukkue sekä Suomisarjan loppusarjasta jatkoon edenneet 2 joukkuetta. Otteluparien voittajat pelaavat naisten Divarissa ja häviäjät Suomisarjassa kaudella 2025–26.

Naisten Divarin joukkueet 2024-25

Blue Fox, Uusikaarlepyy
FB Factor, Kontiolahti
HaHe, Haukipudas
Häme Stars, Hämeenlinna
Jokerit, Helsinki
Northern Stars, Espoo
Pirkat, Pirkkala
SalBa, Rauma
SB Nivala
SBS Wirmo, Mynämäki

Naisten Divarin sarjajärjestelmä

Kilpailusäännöt

Pääsarjamääräykset

Pääsarjojen extranet

Kuva ottelusta Pirkat–Jokerit kaudelta 2022-2023: Esa Takalo

Jaa artikkeli