Näin seuraat: kevään peleissä jaossa vielä mestaruus sekä F-liiga- ja divarinousut

Viikonloppuna ratkaistaan F-liigan naisten sarjan pronssimitaleiden osoite ja miesten Divariin nousijat ensi kaudelle. Myös finaalitaistot naisten F-liigan Suomen mestaruudesta alkavat, ja lisäksi jännitettävänä on naisten liigakarsintaa.

Naisten pronssikamppailussa lauantaina kohtaavat välierien häviäjät eli SSRA ja Classic klo 15. SSRA on kotijoukkue paremman sijoitussarjasijoituksensa ansiosta. Himmeimpien mitalien kohtalo ratkeaa yhdessä ottelussa.

Lähetys pronssiottelusta näkyy Ruudussa, kuten myös kaikki finaalit. Finaaleja pelataan SB-Pron ja PSS:n välillä pelataan sekä lauantaina että sunnuntaina. Muut pelipäivät huhtikuussa ovat 21., 24, sekä tarvittaessa 25., 27. ja 29. päivä.

Lue: Lue myös: F-liigan naisten finaaleista monikameratuotannot studioineen

Miesten divarikarsinnan kahden otteluparin ensimmäiset kohtaamiset pelattiin viime lauantaina jännittävissä merkeissä. Kummassakin kotijoukkue veti lopulta pidemmän korren jatkoajalla.

Lue: SalBa ja Soittorasia voitokkaina jatkoaikatrillereissä! – katso maalit

Lauantaina nousu on katkolla Soittorasialle, joka matkaa FoSun vieraaksi. SalBa yrittää päättää ottelut Blue Foxin kustannuksella. Mahdolliset kolmannet kohtaamiset pelataan sunnuntaina. Lauantain ottelut näkyvät FoSun ja Blue Foxin Solidsport-kanavilla. Sunnuntaina, mikäli tarvitsee, alustoina ovat SalBan Solidsport- ja Soittorasian YouTube-kanava. Otteluista luvassa ovat myös maalikoosteet jälkikäteen.

Blue Foxin naiset ovat enää voiton päässä F-liigasta karsintasarjassa LoSBia vastaan, jossa nousuun tarvitaan kolme voittoa. Kaksi ensimmäistä ovat päättyneet uusikaarlepyylaisille 6-2 ja 10-2. Kolmas ottelu pelataan lauantaina Tennarin palloiluhallissa Lohjalla klo 16 alkaen. Tästä ottelusta tulee lähetys Blue Foxin Solidsport-kanavalla. Myös F-liigan viestintä on paikalla välittämässä tunnelmia.

Viikonlopun ottelut ja lähetykset

Lauantai 17.4.
klo 15 F-liiga, naiset pronssiottelu: SSRA – Classic (Ruutu)
klo 15 Divarikarsinnan 2. ottelu: FoSu – Soittorasia (Solidsport)
klo 16 Divarikarsinnan 2. ottelu: Blue Fox – SalBa (Solidsport)
klo 16 F-liiga, naiset 3. karsintaottelu: LoSB – Blue Fox (Solidsport)
klo 17 F-liiga, naiset 1. finaali: SB-Pro – PSS (Ruutu)

Sunnuntai 18.4.
klo 15 Divarikarsinnan 3. ottelu: Soittorasia – FoSu (tarvittaessa) (YouTube)
klo 16 F-liiga, naiset 4. karsintaottelu: Blue Fox – LoSB (tarvittaessa)
klo 17 F-liiga, naiset 2. finaali:  PSS – SB-Pro, Aurorahalli  (Ruutu)
klo 17 Divarikarsinnan 3. ottelu: SalBa – Blue Fox (tarvittaessa) (Solidsport)

Uutista täydennetty klo 18.40 naisten liigakarsinnan lähetyksen osalta.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli