Muutoksia Salibandyliiton organisaatiossa – uusi toiminnanjohtaja julki ensi viikolla

Salibandyliiton organisaatiossa on kauden alla tehty muutoksia muutamien esihenkilöiden toimenkuviin ja vastuisiin. Elokuun lopussa väistyvän Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivallan seuraaja julkaistaan ensi viikolla.

Ari Vehniäinen, joka on toiminut kilpailutoiminnan johtajana valtakunnallinen kilpailutoiminta -sektorilla, siirtyy johtamaan alueellinen pelitoiminta -sektoria.  Sektorin nimi muuttuu, sen ollessa aiemmin alueet ja kehittäminen. Vehniäisen tehtävänimike on kilpailutoiminnan johtaja, alueellinen pelitoiminta.

Joni Toivola ottaa puolestaan nykyisten pääsarjoihin liittyvien tehtäviensä ohella veto- ja esihenkilövastuun valtakunnallinen kilpailutoiminta -sektorilla. Toivolan tehtävänimike on jatkossa kilpailutoiminnan johtaja, valtakunnallinen kilpailutoiminta.

Kehitys- ja tutkimustoiminta muodostaa jatkossa oman kokonaisuuden. Mervi Kilpikosken uusi tehtävänimike on kehitysjohtaja. Kehitysjohtajan vastuulla ovat kokonaisvaltainen kehittämisen johtaminen ja ohjaus, kehittämishankkeet, niiden koordinointi ja hankerahoitus, kansainväliset kehittämishankkeet sekä ohjeistusten ja linjausten ajantasaisuus sekä valvonta.

Jaa artikkeli