MM-kotikisat kiinnostavat – tasavallan presidentti kisojen suojelijaksi

MM-kisatapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan 4.-12.12.2020 Helsingissä. Tapahtuma on suurin kansainvälinen urheilutapahtuma Suomessa ensi vuonna. MM-kisatapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Tasavallan presidentti

Ensi vuonna pelattavat kotikisat näkyvät tulevana keväänä ja kesänä työikäisten ja perheiden keskuudessa. Työpaikkasalibandyn SM-turnaus pelataan Helsingissä, Myllypuron Arena Centerissä 11.5. ja ilmoittautumisaika turnaukseen päättyy 24.4. Mukaan taisteluun työpaikkojen paremmuudesta on ilmoittautunut yli 60 joukkuetta eri yrityksistä.

SunSäbä-kiertue ilahduttaa tänä kesänä 16 eri paikkakunnalla. SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan moneen lajiin soveltuvalla, helposti liikutettavalla Multisport-alustalla. Kesän ensimmäinen SunSäbä-tapahtuma järjestetään Vantaalla 10.-11.5. Lasten Olympialaisten rinnalla. Kiertueen isoimmat tapahtumat ovat Helsingissä 28.6. Pride-tapahtuman yhteydessä sekä Lempäälän Ideaparkissa 16.-17.8. Tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa.

– Kotikisat ovat herättäneet jo tässä vaiheessa paljon kiinnostusta eri tahojen keskuudessa. Meille on tärkeää, että olemme mukana liikuttamassa eri-ikäisiä salibandyn harrastajia ja lajista kiinnostuneita. Vaikka MM-kisojen alkuun on vielä aikaa, haluamme tuoda kisatunnelmaa sinne, missä eniten tapahtuu: pelikentille ja erilaisiin tapahtumiin, tulevan kesän suunnitelmia tiivistää tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

 Kuvat: Tasavallan presidentin kanslia

Lue lisää:

MM2020 tapahtumasivut
Työpaikkasalibandyn SM-kisat
Katso SunSäbä-kiertueen aikataulut ja paikkakunnat täältä 

Jaa artikkeli