MM-kisat puolivälierävaiheessa – näin kisaviikko jatkuu

Keskiviikosta 8.12. alkaen MM-kisoissa pelataan puolivälieriä ja sijoitusotteluita. Suomen maajoukkue kohtaa keskiviikkona 8.12. Helsingin Jäähallilla pelattavattavassa puolivälieräottelussa Slovakian klo 18.45.

Liput otteluun myydään Ticketmasterin kautta ja Helsingin Jäähallin ovilipunmyynnissä.

Ottelu televisioidaan YLE TV2 -kanavalla. Lähetys alkaa klo 18.30.

Miten pelit jatkuvat, jos Suomi voittaa?

Mikäli Suomen joukkue voittaa Slovakian, se etenee Hartwall Arenalla pelattavaan finaaliviikonloppuun. Perjantaina ohjelmassa ovat kaksi välieräottelua turnauksen neljän parhaan joukkueen välillä. Suomen mahdollinen välierävastustaja selviää keskiviikkona klo 15.30 alkavassa ottelussa, kun Tsekki ja Latvia kohtaavat toisensa. Ottelun voittaja on Suomen välierävastustaja Suomen joukkueen voittaessa oman puolivälieränsä. Perjantaina pelattava Suomen välieräottelu alkaa klo 18.45.

Välierien voittajat etenevät finaaliin ja hävinneet joukkueet pronssiotteluun.
Pronssiottelu pelataan lauantaina 11.12. klo 14.30 ja finaali klo 17.30.

Liput finaaliviikonloppuun

Finaaliviikonlopun liput myydään kaksipäiväisenä lippupakettina, joka sisältää välieräottelut perjantaina sekä pronssi- ja finaaliottelun lauantaina. Liput myydään Ticketmasterin kautta, ja mikäli niitä on vielä jäljellä, myös Hartwall Arenan ovilipunmyynnistä.

MM-kisoissa on käytössä koronapassi

MM-kisoissa kaikilta hallille saapuvilta, 16-vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta tarkistetaan koronapassit. Välttääksesi ylimääräiset ruuhkat ja jonot, tutustu allaoleviin ohjeisiin.

  • Saavu ajoissa Hartwall Arenalle. Ovet aukeavat molempina finaaliviikonlopun päivinä 1,5 h ennen ensimmäisen ottelun alkua.
  • Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus koronapassin tarkastuksen yhteydessä.
  • Koronapassin voit esittää puhelimen näytöltä. Passien lukeminen on sujuvampaa, jos se on digitaalisessa muodossa. Myös koronapassin paperinen tuloste on mahdollista näyttää.
  • Hartwall Arenalla on käytössä lukuisia sisäänkäyntejä, joissa lippuja ja passeja tarkistetaan. Saapumalla ajoissa paikalle ja ottamalla esiin sekä koronapassin että henkilöllisyystodistuksen varmistat, että asioiminen sisääntulon yhteydessä on sujuvaa.Tutustu myös koronapassiohjeisiin alla olevan linkin kautta.

Jaa artikkeli