Mestareiden Cupin kaikki ottelut SalibandyTV:ssä – näin katselet lähetyksiä

TPS Salibandyn järjestämä perinteinen Prodigy Mestareiden Cup pelataan Turussa 28.7.-6.8.2023. Kaikki turnauksen 200 ottelua ovat katsottavissa Salibandyliiton videoalustalta SalibandyTV:stä.

Turnauksessa pelataan otteluita kaikkiaan kahdeksassa sarjassa, jotka ovat. P11, P12, P13, P14, P15, P16, P17 ja P19. P11- ja P12-sarjoissa peliaika on 2x15min ja muissa 3x15min. Joukkueita on kaikkiaan mukana 74.

Turnauksen ottelut ovat SalibandyTV:ssä maksullisia. Yksittäisen ottelun katseluoikeus maksaa 3,90 euroa ja kaikki turnauksen ottelut kaikkien sarjojen osalta voi lunastaa hintaan 9,90 euroa.

P19-sarjan kaikissa otteluissa on selostus ja monikameratuotanto. P17-sarjan ottelut ovat niin ikään monikameratuotannoilla toteutettuja. Myös muiden sarjojen otteluita pyritään mahdollisuuksien mukaan tekemään useammalla kameralla ja selostettuina.

Prodigy Mestareiden Cupin striimikokonaisuus on SalibandyTV:n pilotti turnaustoimintojen osalta. Lähetystuotannoista vastaa TPS Salibandyn valtuuttamana FihlmanMedia Oy.

Kattavasti lisätietoa Prodigy Mestareiden Cupista: mestareidencup.com

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITETTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Lue myös: 5 pointtia SalibandyTV:stä – avauskauden numerot ja kohti tulevaa

Jaa artikkeli