Lunasta pelipassi 31.8. mennessä - Sporttiturva voimassa takautuvasti elokuun ajan

Pelipassien myynti kaudelle 2023-24 käynnistyi 1. elokuuta. Kun pelipassin hankkii viimeistään 31.8., ja liittää siihen Pohjola Vakuutuksen tarjoaman Sporttiturvan, vakuutuksen korvauspiiriin kuuluvien vammojen hoitokulut korvataan takautuvasti koko elokuun ajalta.

Pelipassi tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä sarjapeliä. Pelipassit hankitaan tuttuun tapaan Suomisport-palvelussa. Pelipassi tulee voimaan heti, kun maksu on kirjautunut sähköiseen järjestelmään.

Pelipasseja on erilaisia riippuen pelaajan iästä, sarjatasosta tai muusta roolista (mm. erotuomarit, valmentajat, toimihenkilöt) salibandytoiminnassa. Pelipassivaihtoehdot, hinnat, lunastus ja yleisimmät pelipasseihin liittyvät kysymykset on koottu verkkosivuillemme kattavasti osoitteessa salibandy.fi/pelipassit.

Materiaaliin kannattaa tutustua kunnolla ennen pelipassin lunastamista. Pelipassien hintaan lisätään 1,75 euron suuruinen palvelumaksu.

Vakuutuksen liittäminen
pelipassiin suositeltavaa

Urheiluvakuutus on pakollinen junioripelaajille, F-liigan ja Inssi-Divarin sekä naisten Divarin pelaajille. Junioripelaajia ovat 2002 ja myöhemmin syntyneet pojat/miehet sekä 2003 ja myöhemmin syntyneet tytöt/naiset.

Suomisarjassa, miesten 2.–6. divisioonissa, naisten 2.–4. divisioonissa, seniorisarjoissa ja muissa harrastesarjoissa ja -tapahtumissa urheiluvakuutus on vapaaehtoinen, mutta erittäin suositeltava.

Salibandyliiton yhteistyökumppani urheiluvakuuttamisessa on Pohjola Vakuutus Oy. Sporttiturva-urheiluvakuutuksen voi lunastaa pelipassin oston yhteydessä. Urheiluvakuutus voi olla myös toisen vakuutusyhtiön tarjoama, mutta tällöin on syytä tiedostaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja. Alla olevan linkin kautta löytyy myös Sporttiturva-vakuutuksen tuoteselosteet.

Jaa artikkeli