Leiritys käyntiin itsenäisyyspäivänä: U17-poikien maajoukkue pelaa kahdeksan leiriottelua Eerikkilässä – kaikki katsottavissa SalibandyTV:stä

Suomen U17-maajoukkue-ehdokkaat leireilevät 6.–8. joulukuuta Eerikkilässä. Kutsun on saanut peräti 73 pelaajaa, joista ikäluokkamaajoukkueen runko lähtee muotoutumaan.

Kaikki leiritykseen osallistuvat pelaavat voi katsoa jutun lopussa olevasta kuvasta. Pelaajat jaetaan leirityksessä päävalmentaja Janne Krankan johdolla neljään joukkueeseen. Joukkueet on nimetty lajin huippupelaajien mukaan: (Nico) Salo, (Mika) Kohonen, (Tero) Tiitu ja (Tatu) Väänänen. Leirityksessä pelataan yhteensä kahdeksan leiriottelua (3x15min).

Kaikki ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:stä. Ottelut kuvataan monikameratuotantoina (2+2 kameraa). Otteluissa on pelikello ja grafiikat, mutta ei selostusta. Ottelut ovat maksullisia. Yksittäisen ottelun voi katsoa hintaan 3,90e ja kaikki tapahtuman kahdeksan ottelua yhteishintaan 9,90e.

Otteluiden katselu ja ostaminen SalibandyTV:ssä vaatii rekisteröitymisen. Ostaminen tapahtuu polulla: SalibandyTV -> Kirjaudu —> Valitse ottelu —> Osta liput—> Valitse yksittäinen ottelu / koko paketti.

Linkkejä:
Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä
SalibandyTV:n tuki

U17-poikien leirityksen otteluohjelma:

Tiistai 6.12.
17:45 Kohonen-Salo LÄHETYS
19:00 Väänänen-Tiitu LÄHETYS

Keskiviikko 7.12.
10:15 Kohonen-Tiitu LÄHETYS
11:30 Salo-Väänänen LÄHETYS
18:15 Tiitu-Salo LÄHETYS
19:30 Väänänen-Kohonen LÄHETYS

Torstai 8.12.
11:00 Pronssiottelu LÄHETYS
12:15 Finaali LÄHETYS

Jaa artikkeli