Lapin nelosdivarilohkon finaalit - katso SalibandyTV:stä

Seitsemän lappilaista joukkuetta pisti Salibandyliiton johdolla oman sarjan pystyyn. Paikallislehdet ovat kirjoittaneet sarjasta paljon ja monessa pelissä katsojia on ollut yli 100!

Pitkä kausi alkoi syyskuun lopussa ja nyt viikonloppuna on aika pelata 4. divisioonan Lappi Lohkon mestaruudesta.

Finaalisarjassa Rovaniemen Santa’s United saa vastaansa välierissä vakuuttavalla esityksellä AC Ressut kaataneen SBC Levin.

Sarja pelataan paras kolmesta -periaatteella, ja ottelusarja alkaa Santasin kotipelillä perjantaina 12.4. klo 19.30 Ounasrinteellä. Ottelusarjan muut ottelut pelataan lauantaina 13.4. klo 17 Kittilässä ja 14.4. klo 17 Rovaniemellä (tarvittaessa).

Kaikki ottelusarjan kuvataan maksuttomina SalibandyTV:seen.

Levin riveissä viilettää ikinuori F-Liigan SPV:stä tuttu nro. 87 Jyrki Holopainen.

Santa’s Unitedista kannattaa seurata esim. HIFK:ssa divaria pelannutta Juho Kiikkalaa sekä etelään muuttanutta, mutta finaaleihin joukkuetta auttamaan tulevaa aladivarijyrä Joni Soinia!

— Tämä sarja perustettiin yhdessä seurojen kanssa seurojen aloitteesta hakemaan paikallisempaa sarjaa Lapin joukkueille ja siinä onnistuttiin erinomaisesti, kertoo Pohjoisen alueen aluepäällikkö Olli Junttila.

Sarjan juoksutus pohdittiin yhdessä kaikkien tarpeet huomioon ottaen ja mukaan mahtui kokonaisia ja jaettuja turnauksia, yksittäisenä tehokkaalla peliajalla pelattuja otteluita sekä kauden kruunaavat pudotuspelit.

Palkinnoistakin äänestettiin ja jokavuotisten mitalien sijaan joukkueet äänestivät varauksettomasti muhkeamman ja perinteikkäämmän kiertopalkinnon puolesta.

— Lapin lohko on toiminut hyvänä testipenkkinä Salibandyliiton muutakin alueellista sarjatoimintaa ajatellen ja tästä on ollut hyvä ottaa oppia tulevia kausia ajatellen, Junttila tietää.

Tulospalveluun.

Jaa artikkeli