Kysymyksiä ja vastauksia koronavirustilanteen vaikutuksista seuratoimintaan – keskustelutilaisuudet saavat jatkoa

Koronaviruspandemia on herättänyt huolta laajalti yhteiskunnassamme ja ymmärrettävästi myös, kuinka tilanne vaikuttaa urheiluseurojen toimintaan lähitulevaisuudessa.

Verkkosivuiltamme löytyy nyt Q&A-osio, johon on koottu keskeisimpiä kysymyksiä ja vastauksia tilanteessa, jossa kausi jouduttiin pysäyttämään koronaviruksen vuoksi.  

Q&A-sivulle pääset tästä.

Näitä asioita käytiin laajalti läpi kahdessa Zoom-palvelun kautta järjestetyssä keskustelutilaisuudessa, jotka Salibandyliitto järjesti asiakokonaisuuden tiimoilta jäsenseuroilleen viime keskiviikkona. Ensimmäinen oli suunnattu seuroille, joilla on kokopäiväisiä toimihenkilöitä ja jälkimmäinen sellaisille, joilla ei ole palkattua henkilökuntaa.

Tilaisuuksissa seurojen edustajat saivat purkaa huoltaan toimintaansa liittyen ja esittää kysymyksiä Salibandyliitolle.

– Tilaisuuksien tavoitteena oli pitää suora yhteys seurojen ja liiton välillä auki, jotta tiedämme, mitkä asiat mietityttävät eniten seuroissa nyt ja jatkossa, kertoo Salibandyliiton seurakehityksen päällikkö Mervi Kilpikoski.  

Etäyhteydellä pidetyt tilaisuudet tulivat aitoon tarpeeseen, ja niihin osallistui kaikkiaan 70 henkilöä.

– Tilaisuuksien jälkeen kokosimme yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia kaikkien seuratoimijoiden käyttöön. Toivomme näistä olevan hyötyä tässä erikoislaatuisessa tilanteessa, toteaa Salibandyliiton seurakehittäjä Elina Anttonen.

Verkon välityksellä järjestetyt keskustelutilaisuudet saivat hyvän vastaanoton, ja niitä on tarkoitus järjestää lisää ensi viikolla. Kerromme näistä ajankohtien varmistuessa.

Olemme myös päivittäneet verkkodokumenttia, jossa on Salibandyliiton linjaukset seuratoimintaan koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Myös tähän koosteeseen kannattaa tutustua. Löydät sen täältä.

Kaikki Salibandyliiton tiedonannot koronavirustilanteesta löydät osoitteesta salibandy.fi/korona..

Jaa artikkeli