Kuka on TEHOkkain? Äänestä ottelun parhaita pelaajia ja voita tuotepalkinto

TEHO Sport Suomen Cup 2022-2023 huipentuu viikonloppuna Hämeenlinnan Loimua Areenassa.

Jokaisessa ottelussa katsojat äänestävät TEHOkkaimpia pelaajia. Äänestäjien kesken arvotaan Teho Sportin tuotepalkinto. Äänestysaikaa on aina kolmannen erän loppuhetkille asti (suljetaan 5 minuuttia ennen loppua). Linkki äänestykseen löytyy jäljempänä.

Viime vuoden tapaan Suomen Cupin loppuhuipennuksessa on mukana neljä naisten ja neljä miesten cupissa pisimmälle edennyttä joukkuetta. Tapahtumassa pelataan ensin naisten ja miesten välierät. Naisten finaali on ohjelmassa lauantaina ja miesten finaali sunnuntaina. Myös naisten pikkufinaali pelataan sunnuntaina.

Miesten neljän parhaan joukkoon ovat selviytyneet Classic (Tampere), M-Team (Helsinki), Nokian KrP ja OLS (Oulu). Näistä M-Team pelaa Inssi-Divarissa ja muut F-liigassa.

Naisten välieräjoukkueet tulevat F-liigasta. Cupin mestaruudesta kamppailevat EräViikingit (Helsinki), Classic (Tampere), SB-Pro (Nurmijärvi) ja TPS (Turku).

Joulukuussa suoritetussa arvonnassa miesten välieräpareiksi tulivat Classic – Nokian KrP ja OLS – M-Team. Naisten parit ovat Classic – TPS ja SB-Pro – EräViikingit.

Ohjelma
Perjantai 20.1.
klo 17.45 Classic – TPS 1-5 (naisten 1. välierä)
klo 21.00 SB-Pro – EräViikingit 3-2 ja. (naisten 2. välierä)

Lauantai 21.1.
klo 11.45 Classic – Nokian KrP 7-6 (miesten 1. välierä)
klo 15.15 OLS – M-Team 7-4 (miesten 2. välierä)
klo 18.45 TPS – SB-Pro 7-4 (naisten finaali)

Sunnuntai 22.1.
klo 13.00 naisten pikkufinaali: O2-Jyväskylä II – AFC Campus 8-3
klo 17.00 miesten finaali: Classic – OLS

Jaa artikkeli