Naisten F-liiga Sundström Rantanen

Koronainfo 29.12.2021: Näin salibandytoimintaa jatketaan

Koronatilanteen kiristyessä ovat myös rajoitukset urheilua ja samalla salibandyä kohtaan kiristyneet. Tähän artikkeliin on kerätty viimeisimmät koronainfot ja -ohjeistukset.

– Hyvä asia on se, että näillä raameilla voimme edelleen jatkaa ja edistää salibandyn junioritoimintaa. Se on positiivinen muutos viime talveen verrattuna. Toisaalta harmittaa ja ihmetyttää vietävästi, että aikuisten järjestäytynyt liikunta on asetettu taas pannaan. Toivotaan hartaasti, että tauko jää tällä kertaa lyhyeksi, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi ja jatkaa:

– Viranomaislinjausten tulkitseminen ei ole helppoa, joten saatamme hyvinkin joutua vielä vääntämään paikallisten viranomaisten linjauksista tai tulkinnoista.

Rajoitukset ovat eri alueilla erilaisia, joten aina on syytä tarkistaa oman alueen Aluehallintoviraston (AVI) sivuilta, minkälaisia rajoituksia alueellesi kohdistuu.

Aluehallintoviraston (AVI) koontisivusto:
Aluehallintoviraston kuulutukset ja yleistiedoksiannot

Olympiakomitea on 29.12. päivittänyt omaa toimintaohjettaan:
Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun

Miten salibandysarjoja jatketaan?

Näitä jatketaan:
– Kaikki junioritoiminta T18 ja P18 sekä näistä nuoremmissa ikäluokissa
– F-liiga (miehet ja naiset)
– Suomen Cupin loppuhuipennus 7.-9.1.2022 (miehet & naiset)
– miesten Divari
– T21 ja P21 SM-sarjat (Vahvistus T21- ja P21-SM-sarjajoukkueille)

Tauolle: kaikki muu pelitoiminta paikallisten rajoitteiden niin vaatiessa

Kokoontumisrajoitukset ja koronapassi

Valtioneuvosto hyväksyi 28.12.2021 tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021–20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille. Tätä poikkeusta sovelletaan leviämisvaiheen tunnusmerkit täyttävien sairaanhoitopiirien alueilla. Asetus koskee kaikkia yleisötilaisuuksia ja asiakastiloja, joihin kohdistuu voimassa olevia rajoituksia.

Jaa artikkeli