Katusählyä pelataan kahdesti ennen kaikille avointa SM-finaalia – Katso kiertuekalenteri

Jyväskylän ja Sastamalan Tupla+ Katusähly-kiertueiden ensimmäiset osaturnaukset sujuivat tapahtumarikkaissa tunnelmissa. Ensimmäiset finalistit ovat nyt tiedossa ja Tupla+ Katusähly-kiertue jatkuu seuraavan kerran Oripäässä elokuun lopussa.

Jyväskylässä miesten sarjassa voitosta kamppailtiin hyvin tulisesti viimeiseen hikipisaraan saakka. Finaalipelissä miesten sarjan voittajaksi selviytyi SC LÄÄDERI. Sekasarjan voitto meni runkosarjan perusteella 3BeeOo joukkueelle, jotka taistelivat häviöittä koko turnauksen läpi.

Sastamalassa puolestaan voittajat ratkesivat kaikissa kuudessa sarjassa. Hienoa, kun Tupla+ Katusähly-osaturnauksissa on tiukat taistelut finaalipaikoista! Tyttöjen sarjan voittajaksi tiensä raivasi Classic United, kun taas poikien sarjassa voiton vei Ykkösketju. Seka- ja firmasarjassa voittajia olivat Monsterit ja Riga Wood. Naisissa pisimmän korren vei AC Wenkka ja miehissä MHK. Nyt on vielä aikaa harjoitella ja valmistautua Ideapark Lempäälän finaaliin!

Kiertuekalenteri

29.8. Oripää, Lisätiedot

5.9. Vaasa, Lisätiedot

13.9. SM-finaali Ideapark Lempäälä, Lisätiedot

Tämän viikon lauantaina Tupla+ Katusähly-kiertue jatkuu Oripäässä Oripään Urheilijoiden järjestämänä. Oripään osaturnauksen turnausilmoittautuminen päättyy 24.8. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä. 

Huom! Punkalaitumen osaturnaus (22.8.) on peruttu. Asiasta tiedotti Laitumen Pallo.

Kesällä 2020 Tupla+ Katusähly-finaaliin voivat osallistua kaikki halukkaat joukkueet. Osaturnausten voittajille finaali on ilmainen ja muille hinnaltaan 100€/joukkue. Finaaliin pääsee ilmoittautumaan tästä linkistä.

Muista myös meidän toinen kesäkiertueemme SunSäbä! Kiertueaikataulun ja viimeisimmän uutisen pääset lukemaan täältä.

Jaa artikkeli