Kampanja syyskuussa: Lunasta pelipassi – mukana Ruutu+ kahdeksi kuukaudeksi!

Ruutu, Salibandyliitto ja F-liiga tarjoavat syyskuun loppuun mennessä salibandyn pelipassin lunastaville mahtavan kampanjaedun.

Kun hankkii pelipassin kaudelle 2022-23 syyskuun loppuun mennessä eli viimeistään 30.9., henkilö saa koodin, jonka aktivoimalla näkee Ruutu+:n monipuolisia sisältöjä kahden kuukauden ajan. Tilaus jatkuu maksullisena vapaan katseluajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 12,95 €/kk.

Salibandyväelle parasta Ruutu+:n tarjontaa ovat F-liigan miesten ja naisten sarjojen ottelut, jotka kaikki näkyvät Ruutu+:n palvelussa. F-liigan miesten sarja alkaa 15.9. ja naisten sarja 17.9. F-liiga näkyy Ruudussa kevääseen 2028 asti ulottuvalla sopimuksella.

– Yhteistyön avulla F-liiga ja Salibandyliitto haluavat varmistaa, että suomalaisen salibandyn kärkituote F-liiga on helposti salibandyn harrastajien saatavilla. Kampanjan avulla tarjoamme mahdollisuuden tutustua F-liigan peleihin, kertoo SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

– Ruudun F-liigalähetykset ovat kehittyneet vuosi vuodelta. Mahtavaa, että kaikki F-liigan naisten ja miesten ottelut ovat katsottavissa Ruudussa. Studio-osuudet asiantuntijoineen tuovat pelin salat ja pelaajat entistä tutummiksi katsojille. Hienoa, että tämä kampanja on saatu yhteistyössä aikaiseksi. Uskon, että se tuo paljon uusia salibandyn harrastajia huippusalibandylähetysten äärelle, Tampereen Classicin ja maajoukkueen kapteeni Nico Salo sanoo.

Kampanjaetu kuuluu alla mainittuihin koko kaudeksi (voimassa 1.8.2022 – 31.7.2023) lunastettuihin pelipassiluokkiin:

Pääsarjan pelipassi
Aikuisten pelipassi
Nuorten pelipassi
Lasten pelipassi
Seniorisarjan pelipassi
Erotuomarin pelipassi
Valmentajan pelipassi
Säbäkipinäpelipassi

Pelipassiluokat tällä sivulla.

Katselukoodi on aktivoitava 15.10.2022 mennessä ja käyttäjä voi aktivoida vain yhden kampanjakoodin.

Katselukoodien toimitus

Aikavälillä 1.8.-11.9.2022 pelipassin lunastaneille katselukoodi on jo liitetty henkilön Suomisport-profiiliin.

Aikavälillä 12.-30.9.2022 pelipassin ostaneille/ostaville koodit toimitetaan 3.10.2022.

Suomisport-palveluun kirjautumisen jälkeen web-käyttöliittymässä Ruutu+ -katselukoodi löytyy kohdassa ”lajikohtaiset lisätietosi”.  Suomisportin mobiilisovelluksessa pitää kirjautua selainversioon.

Kampanjakoodin voi aktivoida täällä.

Näin hankit pelipassin

Pelipassi hankitaan tuttuun tapaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta, ja se astuu voimaan, kun maksu on kirjautunut järjestelmään. Tutustu vaihtoehtoihin ja sen mukana tarjoamaamme Sporttiturva-urheiluvakuutukseen hintoineen täällä.

Kun olet hankkinut pelipassin, näet sen kirjautumalla Suomisport-palveluun. Suosittelemme lataamaan Suomisport-applikaation, jolloin pelipassi on aina mukanasi.

Lataa Suomisport-applikaatio Android tai iOS (Apple)

Pelipassien infosivu.
Lue myös: Pelipasseja joka lähtöön – muista lunastaa omasi ennen pelien alkua

Jaa artikkeli