Kalenterit esiin - seuratoiminnan ajankohtaisia webinaareja tarjolla koko kevään

Salibandyliitto tarjoaa jäsenseuroilleen kattavasti eri seuratoiminnan osa-alueita käsitteleviä webinaareja. Kevään aihepiirejä ovat mm. kuntavaikuttaminen, MM-kisojen hyödyntäminen, joukkueenjohtajille suunnattu koulutus sekä seuran strateginen johtaminen.

– Webinaarit ovat kaikille maksuttomia, kaikkien saatavilla olevia tilaisuuksia, joihin toivomme laajaa osallistumista niin seurojen työntekijöistä kuin luottamustoimijoistakin. Vaikka etätapaamiset eivät vedäkään vertoja kasvokkain tapahtuville kohtaamisille, niin näissä on se etu, että matkat ja etäisyydet eivät ole este tulla mukaan, kertoo seurakehittäjä Elina Anttonen.

Webinaareja järjestetään kuukausittain, ja jo nyt saadun palautteen perusteella toimintatapa on tullut jäädäkseen. Tämän vuoden aikana yhdessä seuratoimijoiden kanssa on ideoitu syksyn Pihapeliviikkoa ja MM-kisojen jälkeistä Säbäkuuta. Ensi viikolla on luvassa kattavasti asiaa kuntavaikuttamisesta, kun tiistaina 16.3.  webinaarissa vaikuttamisen saloja avaavat Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnusen johdolla opetusministeri Jussi Saramo, kansanedustaja ja salibandyliiton hallituksen jäsen Janne Heikkinen sekä Olympiakomitean Toni Ahva.

– Tärkeimmät seuroja ja harrastajia koskevat päätökset tehdään kunnissa. Haluamme tarjota seuroille työkaluja ja materiaalia kuntavaalivaikuttamisen tueksi sekä parantaa vaikuttamisen edellytyksiä omassa kunnassaan, tiivistää Kinnunen webinaarin sisältöä.

Ilmoittaudu kuntavaikuttamisen webinaariin tästä

Katso kaikki tilaisuudet täältä

Jaa artikkeli