Kahden maalin takaa tasoihin ja jatkoaikavoittoon – TPS ensimmäisenä TEHO Sport Suomen Cupin välieriin

TPS eteni ensimmäisenä miesten TEHO Sport Suomen Cupin välieriin, kun se kaatoi dramaattisten vaiheiden jälkeen kotonaan Happeen 7-6.

Vielä kolmannen erän alussa Eppu Suhanto laukoi Happeelle 6–4-johdon, joka komeili taululla vielä puolitoista minuuttia ennen loppusummeria. TPS:n vedettyä maalivahdin penkille Aleksi Ahokas ensin kavensi Toni Salmisen syötöstä, ja viimeisen minuutin aluksi osat vaihtuivat, kun Salminen iski pelin tasoihin Ahokkaan tarjoilusta. Turkulaisjuhla sai kruununsa jatkoajan kuudennella minuutilla Lauri Stenforsin laukoessa TPS:n neljän joukkoon Mikko Hautaniemen syötöstä.