Junioreiden SM-karsinnat lähestyvät – muista hoitaa nämä asiat kuntoon

Salibandykauden 2017-18 ensimmäiset ottelut pelataan elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna junioreiden SM-sarjojen karsintaturnauksissa eri puolella Suomea. Jotta turhilta jälkipuinneilta vältytään, on pelaajien lisenssit syytä hoitaa kuntoon ennen kauden ensimmäistä ottelua.

Karsinnoissa on mukana yhteensä 189 joukkuetta ja otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusta. SM-karsinnoissa ylläpidetään reaaliaikaista tulospalvelua ja ohjeet tulospalveluun löytyvät täältä. Pelaavien joukkueiden tulee noudattaa myös tulospalvelumääräyksiä.

Miten toimitaan käytännössä?

SM-karsintoihin osallistuvien joukkueiden tulee kiinnittää peruskokoonpano palvelusivustolla etukäteen. Tulospalveluun kirjaudutaan osoitteessa www.palvelusivusto.fi/fb. Joukkueiden tulospalvelutunnukset ovat säilyneet viime kaudelta, joten viime kauden joukkueilla on tiedossa salasana. Uusilla joukkueilla salasana on viisinumeroinen luku (joukkue-id) ilman alussa olevia kirjaimia (Tunnus: SBT12345 -> Salasana:12345).

Jos salasanaa ei ole muistissa tai kirjautumisessa on muita ongelmia, niin tulee olla yhteydessä sähköpostilla oman sarjan sarjavastaavaan.

Joukkueiden tulee vähintään 2 tuntia ennen jokaista otteluaan kiinnittää ottelukohtainen kokoonpanonsa tulospalveluun. Joukkueiden ei tarvitse toimittaa pelaajaluetteloa paperilla ennen ottelua. Turnauksen vastuujoukkue hoitaa otteluiden tilastoinnin omilla tunnuksillaan.

Lisenssi lunastettuna
ennen ensimmäistä ottelua

Jotta pelaaja olisi valittavissa joukkueen kokoonpanoon tulospalvelussa, tulee hänen lisenssi olla maksettu. Lisenssin maksutiedot päivittyvät lähes reaaliajassa (n. 10 min maksamisen jälkeen) Palvelusivustolle.

Lisenssit hankitaan Suomisport.fi-sivustolta (www.suomisport.fi). Pelaaja ei saa osallistua otteluun, jos häntä ei ole lisätty ottelukokoonpanoon.

Tulospalvelupäivystys karsintojen aikana

19.-20.8. on tulospalvelupäivystys keskitetysti kaikkien sarjojen osalta. Viikonloppuna kaikki tulospalveluun liittyvät yhteydenotot aikana puhelinnumeroon 0400-529017 tai sähköpostilla tampere(at)floorball.fi

Kuva: Juhani Järvenpää.

Jaa artikkeli