Joukkueenjohtajan opas 2023-24 on nyt julkaistu

Joukkueenjohtaja on yksi tärkeimmistä henkilöistä joukkueen toiminnan kannalta. Ilman taitavia, innokkaita ja asialleen omistautuneita taustajoukkoja yksikään salibandyjoukkue ei pystyisi toimimaan. Tehtävää helpottamaan on apua. Joukkueenjohtajan opas toimii työkaluna toiminnan pyörittämisessä ja kehittämisessä. Sähköinen opas on nyt päivitetty.

– Kauden 2023-24 versioon on tehty pieni lisäyksiä, joilla halutaan ohjata joukkueita toimimaan entistäkin pitkäjänteisemmin, suunnitelmallisemmin ja hyvää hallintotapaa noudattaen, summaa idän seuratoimintapäällikkö Mikko Kaksonen ja jatkaa:

– Joukkueenjohtajilla tulee olla lupa vaatia seuroilta toimintaa ohjaavia linjauksia ja ohjeita. Olemme myös seurojen tukena auttamassa ja sparraamassa linjausten ja ohjeiden laatimisessa.

Lue myös: Blogi: Joukkueenjohtaja – salibandytoiminnan luottoratsu

Oppaassa olevaa kilpailutoimintaan liittyvää sisältöä on kavennettu hieman aiemmasta. Keskeisin syy tässä on se, että Salibandyliitto siirtyy kaudesta 2023-24 alkaen käyttämään sarjatoiminnanhallinta-, tilastointi- ja tulospalvelujärjestelmänään TorneoPal-järjestelmää.

Osa muutostöistä on vielä siinä vaiheessa, että kaikkea ohjemateriaalia ei ole mahdollista tässä vaiheessa oppaaseen kirjoittaa ja nämä lisätään viimeistään kauden 2024-25 versioon.

Jaa artikkeli