Henkka Hyppönen verkostopäivien inspiroijana - kevään webinaarit johdattavat strategiatyön pariin

Salibandyliiton seuratoimijoiden verkostopäivä pidetään tänä vuonna toukokuun 27. päivä etäyhteyksin. Tilaisuuden Keynote-puhuja, Henkka Hyppönen, johdattaa osallistujat muutoksen ja muutosajattelun pariin.

– Salibandyliiton uudistettu strategia ulottuu vuoteen 2026, jossa yhtenä painopistealueena on seurojen elinvoimaisuus. Tähän sisältyy seurojen talouteen ja johtamiseen liittyviä kokonaisuuksia, toiminnan arvopohjaisuutta ja ammattimaistumista. Olemme tärkeiden aiheiden äärellä, ja toivomme, että mahdollisimman monet seurojen työntekijät ja toimihenkilöt osallistuvat päivään, kertoo seurakehittäjä Elina Anttonen. 

 

Verkostopäivien Keynote-puhuja Henkka Hyppönen.

Ennen verkostopäiviä on tapahtumakalenterissa ensi keskiviikkona 5.5., seuran strategiseen ajatteluun ja johtamiseen suunnattu webinaari. Tilaisuudessa organisaatiopsykologi ja kehittäjä Jukka-Pekka Heikkilä kertoo ajatuksiaan seuratoiminnan ohjaamisesta yhdessä jäsenistön kanssa ja strategisten valintojen tekemisestä. Webinaari toimii hyvänä alustuksena seuratoimijoiden verkostopäiville. 

Vaikuttamistyön tukea seuroille  ja koulutusta joukkueenjohtajille

Strategiawebinaarien lisäksi kevään kalenterissa on tilaisuus salibandyn yhteiskunnallisesta merkityksestä ja vaikuttamisesta. Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnusen isännöimässä tilaisuudessa paneudutaan seurojen vaikuttamismahdollisuuksiin ja käytössä olevien kanavien hyödyntämiseen. Webinaari järjestetään 18.5. klo 13-15.

Toukokuun 19. päivä on luvassa joukkueenjohtajille kohdennettua koulutusta. Päivitetty joukkueenjohtajan opas antaa kattavan infopaketin joukkueenjohdossa toimiville. Samassa tilaisuudessa kohdataan jojo-kollegoja yli seurarajojen ja jaetaan kokemuksia ja vinkkejä. 

Jaa artikkeli