Hallitustiedote: MM-kisat lähestyvät koronan varjostamana - toimintasuunnitelma 2022 valmis

Salibandyliiton hallitus oli koolla torstaina 25.11.2021. Kokous oli kuluvan vuoden 14.

Toiminnanjohtajan ajankohtaiskatsauksessa todettiin pian alkavien miesten MM-kotikisojen valmistelujen olevan loppusuoralla ja aikataulussa. Koronatilanne ja mahdollinen koronapassin käyttöönotto puhuttivat hallitusta. Todettiin, että koronapassi otetaan käyttöön tilanteen niin vaatiessa.

Todettiin opetus- ja kulttuuriministeriöltä saadut korona-avustukset Salibandyliitolle. Ministeriö on myöntänyt 130 000 euroa MM2020-kisojen vuodella eteenpäin siirtämisestä aiheutuneisiin kuluihin ja 100 000 euron avustuksen liiton vuoden 2021 (ennakoituun) taloudelliseen tappioon liittyen. Ennusteen mukaan kuluvan vuoden tullee olemaan noin 0,5 miljoonaa euroa tappiolla.

Kuultiin yhteenveto Eerikkilän urheiluopiston 20.11. järjestämästä ensimmäisestä World Floorball Summit -tapahtumasta, johon etäyhteyksien kautta osallistui yli 200 henkilöä 18 maasta. Webinaarissa oli laaja kokonaisuus lajiasiaa markkinoinnista ja brändin rakentamisesta aina pelillisiin/valmennuksellisiin teemoihin saakka. Tapahtuma, joka toteutettiin Eerikkilän, kansainvälisen Salibandyliiton ja Suomen Salibandyliiton yhteistyönä oli onnistunut ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne.

Hyväksyttiin liiton vuoden 2022 budjetti ja toimintasuunnitelma sekä henkilöstösuunnitelma ja henkilöstön koulutussuunnitelma.

Hyväksyttiin uudet henkilöt Salibandyliiton Respect-järjestelmän Legendat-kategoriaan sekä todettiin Salibandyliiton kultaisen ja hopeisen ansiomerkkien saajat. Julkistukset tehdään MM-kisojen yhteydessä.

Hyväksyttiin kevätkauden pelipassiesitys. Kyseessä on kokeilu, jossa harrastaja voi lunastaa vain kevätkauden 2022 voimassa olevan pelipassin, joka on normaalia koko kauden kattavaa pelipassia merkittävästi edullisempi. Asiasta kerrotaan tarkemmin pian MM-kisojen jälkeen.

Hallituksen seuraava kokous pidetään sunnuntaina 12.12.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Jaa artikkeli