F-liigajoukkueet urakoivat TEHO Sport Suomen Cupissa, Classic pudotti Westend Indiansin dramaattisessa ottelussa

Sunnuntaina nähtiin TEHO Sport Suomen Cupin mittelöissä kuusi F-liigan joukkuetta, ja draamaa riitti etenkin Lempäälän Bläk Boksissa, kun Classic nousi viime hetkillä ohi Westend Indiansin ja vei jatkopaikan maalein 5-4.

Westend Indians nousi kolmannen erän aluksi Jasper Auvisen ja Samuli Junnilan osumilla tasatilanteesta 2–4-johtoon ja johti vielä ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla maalilla. Classic veti kuitenkin maalivahdin pois päästyään pelaamaan ylivoimalla, ja kuudella neljää vastaan Sami Johansson pommitti pelin tasoihin. Vain puoli minuuttia myöhemmin tuli sitten lisää, kun Ville Lastikka laukoi Classicin voittomaalin. Molemmat viime hetken osumat syötti Mikko Leikkanen.

Classicin ja Westend Indiansin ottelun ensimmäinen erätauko aloitettiin etuajassa Indiansin Leevi Aurasen loukkaantumisen jälkeen. Auranen sai kovan osuman suunsa seudulle, ja hänet kuljetettiin päivystykseen tarkastettavaksi.

Esa Takalon ottelukuviin

Sunnuntain muissa cupmittelöissä Nokian KrP kukisti MLT:n 9-4, Happee Josban 7-2, SPV Kooveen 14-5 ja TPS seuran sisäisissä TPS 3:n 17-6.