Champions Cup jatkuu viikonloppuna - TPS pelaa kotiottelunsa lauantaina ja sunnuntaina

Uudistunut Champions Cup jatkuu tulevana viikonloppuna. Suomalaisjoukkueista mukana ovat TPS ja Classic. TPS:n naisten ja miesten kotiottelut Kupittaan Palloiluhallissa, jossa vastassa ovat Pixbo Wallenstam IBK ja IBF Falun. Classicin naisten ja miesten ottelut Thorengruppenia ja Storvreta IBK:ta vastaan näyttää SalibandyTV.

Lue myös: Uudistuneen Champions Cupin lähetysinfot: kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina SalibandyTV:ssä

Champions Cup pelataan nyt uudistuneella formaatilla, jossa rankingin kärkimaista (Ruotsi, Suomi, Tšekki ja Sveitsi) kustakin on mukana kaksi joukkuetta. Osallistumisoikeus on maan liigamestarilla sekä cupvoittajalla, ja mikäli sama joukkue on vienyt molemmat, saa kansallinen liitto päättää, saako paikan liigan vai cupin kakkonen.

Puolivälierät jakautuvat pohjoisen ja etelän pareihin: pohjoisessa Suomen ja Ruotsin kärkijoukkueet iskevät yhteen, etelässä puolestaan Tshekin ja Sveitsin mestarit taistelevat paikoista välieriin. Jatkoonpääsy neljän parhaan joukkoon ratkaistaan kaksiosaisilla otteluilla.

Sekä naisten että miesten loppuottelut pelataan samassa paikassa samana päivänä, ja paikka sekä ajankohta päätetään, kun finaalijoukkueet ovat selvillä. Ottelut pelataan IFF:n Champions Cup -säännöillä. Peliaika on tuttu 3 kertaa 20 minuuttia. Ottelut pelataan IFF:n Champions Cup -säännöillä. Peliaika on tuttu 3 kertaa 20 minuuttia. Voitosta saa kolme pistettä, tappiosta nolla ja tasapelistä kumpikin joukkue yhden pisteen. Mikäli pisteet ovat toisen ottelun varsinaisen peliajan päättyessä tasan, pelataan 10 minuutin maalista poikki -jatkoaika ja käydään tarvittaessa rangaistuslaukauskilpailu.

Euroopan parhaan seurajoukkueen titteli on ollut suomalaisille seuroille vielä harvinainen saavutus. HIFK voitti miesten tittelin 2000 ja SSV kausilla 2009-2010 sekä 2011-2012. Classic vei pokaalin 2018-2019. Naisissa teki ensinnä historiaa Tapanilan Erä III 1999, ja Classic uusi tempun 2003-2004.

PUOLIVÄLIERIEN AIKATAULUT:

Miehet:

Classic – Storvreta IBK la 19.8. klo 15.00 | lopputulos 2-1
Storvreta IBK – Classic la 26.8. klo 17.00 (klo 16.00 Ruotsin aikaa) | SalibandyTV-lähetys

IBF Falun – TPS 19.8. klo 14.00 (klo 13.00 Ruotsin aikaa) -> lopputulos 12-5
TPS – IBF Falun su 27.8. klo 15.00 | LIPUT  SalibandyTV-lähetys

Naiset:
Classic – Thorengruppen su 20.8. klo 13.00 | lopputulos 4-9
Thorengruppen – Classic 26.8. klo 16.00 (klo 15.00 Ruotsin aikaa) | SalibandyTV-lähetys

Pixbo Wallenstam IBK –  TPS 19.8. klo 16.00 (klo 15.00 Ruotsin aikaa) | lopputulos 13-6
TPS – Pixbo Wallenstam IBK la 26.8. klo 15.00 | LIPUT  SalibandyTV-lähetys

Muut puolivälierät:

Miehet:
Floorball Köniz – Tatran Stresovice
FbS Bohemians – SV Wiler-Ersigen

Naiset:
Zug United – 1. SC Vitkovice
FBC Ostrava – Kloten-Dietlikon Jets

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Jaa artikkeli